Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Webinars

Webinars

Webinars

Terug naar overzicht

Het geheim van succesvolle communities

07-04-2020 - 13:00 - 14:00 uur

Als individu, influencer, professional en bedrijf heb je communities nodig om relevant te blijven in de snel veranderende wereld waarin we nu leven. Wil je als ondernemer meer dan overeind blijven en wil je de kracht van communities inzetten om je doelen te bereiken? Neem dan deel aan deze sessie!

Communities zijn de toekomst. Zo heeft Facebook zijn missie recent aangepast en richt zich de komende 10 jaar vooral op communities. In deze enorm digitale wereld vol prikkels en fake-news, hebben mensen behoefte om met mensen te verbinden die dezelfde passie hebben, die ze kunnen vertrouwen.

VIDM oprichter Janneke van Heugten interviewt communitydeskundige Maartje Blijleven tijdens een Zoombijeenkomst waar ook jij je vragen kwijt kunt. Neem deel en stel jouw vragen.

Opname
Deze webinar wordt opgenomen en is binnen een week terug te vinden in de videotheek van Vakerindemedia.nl (na inloggen zichtbaar voor Pro- en VIPleden). Het is mogelijk je video uit te zetten, als je anoniem wilt deelnemen.

Over Maartje Blijleven

Maartje Blijleven (1979) is auteur van de Managementboek bestseller We love communities, veelgevraagd keynote speaker en digital community expert. Ze bouwt al twee decennia aan succesvolle online communities, voor onder meer Endemol, KLM, Nationale Postcode Loterij, Heineken, Peugeot, Schiphol, Dyson en Deloitte. Als mede-oprichter van IncludeNow. en WomenTalkTech weet ze hoe je een community begint en laat groeien. Met We love communities helpt ze ondernemers en professionals om succesvol te zijn met hun eigen online community.

Praktische info

Datum: 07-04-2020
Tijd: 13:00 - 14:00 uur
Prijs: € 10,- incl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 10
Beschikbare plaatsen: 6

Voor het inschrijven van deze webinar, wordt een non-refundable bedrag van € 10,- inclusief BTW gevraagd.
De inschrijving is pas defintief nadat deze betaling is voldaan.
Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Jouw gegevens

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

E-mailadres:

Betaal om te bevestigen

Kies hieronder je bank om direct online te betalen.


Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden