Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

Webinars

Webinars

Terug naar overzicht

Overtuig de journalist op LinkedIn

18-08-2020 - 14:00 - 15:00 uur

Journalisten en redacteuren geven in de medialunches van VIDM keer op keer aan dat ze zeker ook op je LinkedIn profiel kijken als je naam boven komt drijven als mogelijke expert die hun ‘zoekvraag’ kan beantwoorden. 

Je helpt journalisten en redacteuren door op je LinkedIn profiel je expertise, interessegebied(en), ervaring en opleiding duidelijk neer te zetten. Zodat deze professionals, als ze op je profiel belanden, in een heel korte tijd kunnen inschatten of jij de expert bent die ze willen spreken/interviewen/aan tafel uit willen nodigen.

Daarnaast biedt LinkedIn je de gelegenheid om journalisten die geïnteresseerd zijn in jouw expertise te vinden en toe te voegen aan je digitale adresboek. De start van een in potentie langdurige en waardevolle relatie.

Pak dat LinkedIn podium dus om (vaker) in de media te komen. 

Janneke van Heugten gaat in gesprek met LinkedIn-ambassador Erna van Poppel over welke helpende tips zij voor jou heeft. Grijp je kans en leg ook jouw vragen bij Erna neer of leun achterover en profiteer van alle waardevolle tips die in de antwoorden van Erna voorbij komen. 

Over Erna van Poppel

Vanuit haar bedrijf Hart voor jouw zaak traint, inspireert en adviseert ze ondernemers en ondernemende professionals over hun persoonlijke PR, met name op LinkedIn. Erna helpt door kennis te delen, haar netwerk te openen en door praktische handvatten te bieden – zodat LinkedIn je gaat dienen bij het bereiken van je zakelijk doelen.

"Als LinkedIn-ambassador onderhoud ik goede relaties met LinkedIn Benelux en vertegenwoordig ik dit bedrijf op events als Exact Live en De dag van de ZZP’er. Neem een kijkje op mijn LinkedIn profiel en nodig me vooral uit om te Linken", aldus Erna. 


Opbrengst naar mooi doel
Met jouw deelname steun je een goed doel uitgekozen door onze trainer.  Voor dit webinar is dat Taalnetwerk in de regio Midden-Brabant die een Empowerment-cursus aanbiedt voor laaggeletterden om zich te ontwikkelen op het gebied van taal, rekenen en/of digitale vaardigheden. 

 

Praktische info

Datum: 18-08-2020
Tijd: 14:00 - 15:00 uur
Prijs: € 10,- incl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 50
Beschikbare plaatsen: 44

Voor het inschrijven van deze webinar, wordt een non-refundable bedrag van € 10,- inclusief BTW gevraagd.
De inschrijving is pas defintief nadat deze betaling is voldaan.
Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Jouw gegevens

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

E-mailadres:

Betaal om te bevestigen

Kies hieronder je bank om direct online te betalen.
Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden