Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Webinars

Webinars

Webinars

Terug naar overzicht

Leer vloggen met je smartphone

16-06-2020 - 13:30 - 14:30 uur

Leer zakelijk vloggen met je smartphone. Video's zorgen op sociale media zoals LinkedIn en Facebook voor meer zichtbaarheid, interactie en verkoop.

In deze webinar leer je van Geertje en Harmke de technische basis van vloggen met je smartphone, (shots, geluid, montage), maar staan we ook stil bij wat een vlog inhoudelijk nou interessant en effectief maakt. 

 

Over Geertje Algera en Harmke Oudenampsen

Geertje Algera
Geertje Algera was in 2014 de eerste televisie-verslaggever in Hilversum die reportages maakte met haar smartphone voor KRO-NCRV. Al snel werd ze gevraagd voor trainingen en sinds 2015 heeft Geertje al meer dan 2500 mensen getraind in het filmen en monteren met de mobiel. Geertje traint bedrijven en organisaties wereldwijd, en maakt zelf ook nog regelmatig video's in opdracht. Meer over Geertje...


Harmke Oudenampsen
Na jaren werken voor het NOS Journaal, Jeugdjournaal en regionale omroepen verruilde Harmke Oudenampsen het traditionele medium televisie voor de innovatie mobiele journalistiek. Haar vlog over Storytelling in Video won de tweede prijs op MoJoFest, het internationale congres voor pioniers in mobiele journalistiek.

Door haar kennis uit de televisiewereld te combineren met de mobiele journalistiek is ze op inhoud en techniek een sterke smartphone-video-expert. Meer over Harmke ...


Opbrengst naar mooi doel
Met jouw deelname steun je een goed doel uitgekozen door onze trainers.  Harmke: "We steunen graag de nieuwe MoJo organisatie in Bangladesh van Zain en Jannat. Dat gunnen we ze echt. Ze werken er hard voor en krijgen nog weinig financiële steun, omdat ze eerst meer bekendheid moeten krijgen. Ze doen echter zulk goed werk."

 

Praktische info

Datum: 16-06-2020
Tijd: 13:30 - 14:30 uur
Prijs: € 10,- incl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 50
Beschikbare plaatsen: 49

Voor het inschrijven van deze webinar, wordt een non-refundable bedrag van € 10,- inclusief BTW gevraagd.
De inschrijving is pas defintief nadat deze betaling is voldaan.
Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Jouw gegevens

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

E-mailadres:

Betaal om te bevestigen

Kies hieronder je bank om direct online te betalen.
Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden