Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Webinars

Webinars

Webinars

Terug naar overzicht

Zakelijke beslissingen voor meer vrijheid

09-06-2020 - 14:00 - 15:00 uur

Voel je in deze tijd nog wel de vrijheid om in je werk alleen maar te doen waar je echt blij van wordt? Gun jij het jezelf om beslissingen te maken die in je eigen belang zijn? Zou je willen weten wat je anders in je online profilering moet doen om een magneet te worden voor opdrachten die niet als werk voelen? 

Jennifer Helberg en Erno Hannink laten je zien waar de knop zit om juist nu werk aan te trekken waar je blij van wordt. Ze helpen je met de knop om te zetten en geven je daarnaast praktische tips voor een aantrekkelijke online profilering (o.a. over LinkedIn). Je bent van harte welkom om je vragen te stellen, maar achterover leunen en alleen maar luisteren naar alle waardevolle tips mag natuurlijk ook. 

Over Erno Hannink en Jennifer Helberg

Erno Hannink

Erno helpt ondernemers bij de groei van een duurzaam bedrijf, voor het team, de klanten en een gezonde winst. Erno is er voor jou en brengt zelfsturing in je team, met lastige vragen, bewezen processen, structuur en regelmaat. Hij luistert naar je, geeft directe terugkoppeling en nieuwe inzichten voor betere beslissingen.

Erno is een businesscoach die je helpt met beslissingen nemen, maar je ook uit je tunnelvisie haalt en je een breder perspectief laat zien. Een gesprek met Erno leidt altijd tot scherpe, nieuwe inzichten. Meer over Erno

Jennifer Helberg 
"Ik werk als zelfstandig loopbaancoach specifiek voor vrouwen met een multiculturele achtergrond in mijn praktijk: Vitae Consulting. Ik coach hen graag op weg naar hun ideale loopbaan en/of naar de volgende stap in hun carrière! Blijf leren om te groeien, dit is mijn lijfspreuk. Daarom ben ik altijd bezig mijzelf en mijn klanten een stap verder te brengen.

De rode draad in mijn loopbaan is dan ook persoonlijke ontwikkeling en groei. Op verschillende manieren geef ik hier invulling aan: loopbaancoach, als trainer bij UWV & FNV, als extern deskundige & gastdocent voor de opleiding SJD/Hbo Rechten bij Hogeschool Inholland en als gastdocent/trainer bij NTI. Daarbij geef ik trainingen om jezelf te profileren zowel offline als online. Dit zijn met name LinkedIn en- netwerktrainingen." Meer over Jennifer

Opbrengst naar mooi doel
Met jouw deelname steun je een goed doel bepaalt door de trainers. Jennifer en Erno hebben gekozen voor De Nierstichting. De gebondenheid en kwetsbaarheid die wij nu doormaken, ervaren nierpatiënten iedere dag. Daarbij lopen veel van hen een groter risico ernstig ziek te worden van het nieuwe virus. De Nierstichting doet er alles aan om nierpatiënten, mensen die getransplanteerd zijn én hun naasten in deze moeilijke tijd te ondersteunen.

Praktische info

Datum: 09-06-2020
Tijd: 14:00 - 15:00 uur
Prijs: € 10,- incl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 50
Beschikbare plaatsen: 50

Voor het inschrijven van deze webinar, wordt een non-refundable bedrag van € 10,- inclusief BTW gevraagd.
De inschrijving is pas defintief nadat deze betaling is voldaan.
Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Jouw gegevens

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

E-mailadres:

Betaal om te bevestigen

Kies hieronder je bank om direct online te betalen.
Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden