Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Webinars

Webinars

Webinars

Terug naar overzicht

Meer grip op eindresultaat interview

02-06-2020 - 14:00 - 15:00 uur

Twijfel je of je wel krachtig genoeg overkomt in interviews? Wil je het resultaat meer in de hand hebben? Lukt het je om de sfeer in het interview comfortabel voor jezelf en de journalist te houden? 

Tijdens deze webinar nemen Katja Schleicher en Arianda Schepens je mee in hoe je door een goede voorbereiding meer de controle houdt over het eindresultaat van een interview. Wat je kunt doen om je zenuwen om te zetten in scherpte. En hoe je zorgt dat de journalist ook na het interview contact met je op wilt nemen als jouw vakgebied in het nieuws is.

 

Over Katja Schleicher en Arianda Schepens

Katja Schleicher
Katja Schleicher is een gepassioneerde Communicatie-Coach, Media-Trainer en KeyNote-speaker, die haar publiek steunt, om op alle podia een sterke indruk te maken. Zij heeft Storytelling en het gebruik van vrouwelijke en mannelijke communicatiepatronen als Leadershiptool in Europa op de kaart gezet. Ze staat Europa-wijd bekend om haar scherpe en geestige manier om om te gaan met grote en kleine communicatierampen van haar klanten. Van leidende financiële instellingen, conservatie farmaceutische industrieën tot en met ambitieuze startups. 

Arianda Schepens
Arianda is motivatiespreker, opleider, (trainings-)acteur en castingsdirector. Ze runt Hebbes Academy: het opleidingsinstituut voor professionals die de impact van communicatie willen vergroten. Zelf stond ze op het podium naast Herman van Veen, deed Staatsloterij tv-interviews. Ook presenteerde ze een talkshow en speelde ze in ONM, Wilhelmina en Zapp-story. 

Opbrengst naar mooi doel
Met jouw deelname steun je een goed doel gelinkt aan de coronacrisis. Arianda en Katja hebben gekozen voor het Prins Bernhard Cultuurfonds.  

 

Praktische info

Datum: 02-06-2020
Tijd: 14:00 - 15:00 uur
Prijs: € 10,- incl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 50
Beschikbare plaatsen: 46

Voor het inschrijven van deze webinar, wordt een non-refundable bedrag van € 10,- inclusief BTW gevraagd.
De inschrijving is pas defintief nadat deze betaling is voldaan.
Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Jouw gegevens

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

E-mailadres:

Betaal om te bevestigen

Kies hieronder je bank om direct online te betalen.
Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden