Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Kennismaken

Video's

Videotips

VIDM verenigt journalisten en media met specialisten en kennis. Mediaspecialisten en communicatietrainers delen in korte filmpjes hun kennis waarmee je als deskundige je voordeel kan doen. Deze videotips zijn gratis voor leden.

Vanuit het overzicht op deze pagina kan je het zoekresultaat verder verfijnen. Zo kan je per onderwerp precies de expertise vinden waar je naar op zoek bent. In de categorie Publiciteit vind je bijvoorbeeld meer dan 60 filmpjes met tips over Profilering, Doelgroep, Persbenadering, Interview, etc.

De verschillende video’s behandelen meer onderwerpen dan alleen het genereren van publiciteit. Zo vind je in de categorie Business allerlei tips over ondernemen, sales en netwerken. Onder Inspiratie delen verschillende prominenten uit het werkveld hun persoonlijke ervaringen en geven ze waardevolle tips.

Deze videotheek groeit verder in omvang met de tijd. Het loont zich dus om met enige regelmaat hier terug te keren om te zien welke filmpjes zijn toegevoegd. Heb je zelf tips of een suggestie voor een bepaald onderwerp, laat dat dan even weten via het contactformulier of deel het in de groep op Facebook.