Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Training Free Publicity

Training Free Publicity

Maandag 4 september 2017, van 13:00 tot 17:00 uur


Zakelijke groei door publiciteit

Als je niet zichtbaar bent, weten mensen niet wie je bent. Ze weten niet waar ze je kunnen vinden.
En ze weten niet met welke oplossing jij ze kunt helpen. Als je niet zichtbaar bent loop je kansen mis.

Redacties en journalisten zoeken naar deskundigen die van toegevoegde waarde zijn als informatieleverancier voor een actueel onderwerp. Als jij op het juiste moment waardevolle informatie op een dienblaadje presenteert, dan vergroot je de kans dat journalisten en redacteuren je de volgende keer ook weten te vinden als het onderwerp weer in het nieuws is.

Door met goede onderbouwing en op het juiste moment je mening over een onderwerp binnen jouw vakgebied te delen groeit jouw status als deskundige. Het vergroot je zichtbaarheid, geloofwaardigheid en betrouwbaarheid als expert. Een betere investering in je eigen personal brand is er eigenlijk niet.

Schrijf jezelf de media in
Je hoeft geen tekstschrijver te zijn om jezelf de media in te schrijven. Ik ben ook geen tekstschrijver. Maar toch heb ik al mijn klanten succesvol de media in weten te schrijven. Omdat ik weet waar journalisten en redacteuren zich aan ergeren en waar ik ze wel mee help.
Publiciteit komt niet uit de lucht vallen. Wat kun je zelf doen om zonder al te veel inspanningen toch gevraagd te worden voor interviews? Of een door jou geschreven tekst in de krant te zien staan.

In deze training deel ik met jou welke weg het beste bij je past. Na de training heb je alles in handen om het perfecte persbericht te schrijven. Maar ook hoe je met een korte reactie op het nieuws je hoofd boven het maaiveld kunt uitsteken. Alle do’s en don’ts komen aan bod. Iedereen kan zichzelf de media in schrijven. Ik deel graag met jou hoe. Ook de persbenadering komt natuurlijk aan bod.

Trainer: Janneke van Heugten
Locatie: Omgeving Amersfoort
Max. aantal deelnemers: 6
Investering: 175 euro voor niet-abonnees, 149 euro voor basis-abonnees, 99 euro voor Pro-abonnees en 49 euro voor VIP-abonnees. Alle prijzen excl. btw.
Inschrijven: Interesse? Stuur een mail naar Janneke@VIDM.nl


Enkele reacties van klanten:

“@JannekeVIDM Sta vandaag in Sp!ts met interview. Mét foto, zelf voorgesteld (dankzij jouw tips!)
@NicolineHermans


"@JannekeVIDM krijg alleen maar positieve reacties op jouw presentatie gisteren bij @netwerkvizi #freepublicity #powervrouw Bedankt!”
‏@EstherMallant


“Ik heb zo veel plezier van de Skype-coaching die ik via VIDM als voorbereiding op het interview met een journalist van Intermediair heb gekregen.
Inmiddels heb ik in de Opzij, Flow, Management Ondersteuning en Red gestaan.
Als een journalist contact opneemt dan haal ik meteen de aantekeningen te voorschijn uit ons coachingsgesprek. Ik voel me dan veel zelfverzekerder en professioneler.”
Marloes Bouwmeester


Meer ervaringen lezen ...


Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden