Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Podium voor vrouwelijke experts in Limburg

Podium voor vrouwelijke experts in Limburg

Als je niet zichtbaar bent, weten mensen niet wie je bent. Ze weten niet waar ze je kunnen vinden.
En ze weten niet met welke oplossing jij ze kunt helpen. Als je niet zichtbaar bent, loop je kansen mis!


Redacties en journalisten zoeken naar deskundigen die van toegevoegde waarde zijn als informatieleverancier voor een actueel onderwerp. Als jij op het juiste moment waardevolle informatie op een dienblaadje presenteert, dan vergroot je de kans dat journalisten en redacteuren je de volgende keer ook weten te vinden als het onderwerp weer in het nieuws is.

Expertstatus
Door met goede onderbouwing en op het juiste moment je mening over een onderwerp binnen jouw vakgebied te delen, groeit jouw status als deskundige. Het vergroot je zichtbaarheid, geloofwaardigheid en betrouwbaarheid als expert.

Op donderdag 17 januari 2019 organiseert Mediaplatform VIDM bij L1, de regionale omroep van Limburg, de bijeenkomst Podium voor vrouwelijke experts. Een bijzondere bijeenkomst waarbij ervaren tafelgasten hun ervaringen delen met jou als deelnemer.

L1 presentator Kirsten Paulus en VIDM oprichter Janneke van Heugten geven je waardevolle tips. Maar ook de scherpte wordt opgezocht met discussie en debat. Hoeven (Limburgse) vrouwen niet zo nodig op de voorgrond, in de spotlights te staan?


    Tijdens de bijeenkomst staan de volgende vragen centraal:

  • Kun je succes hebben zonder zichtbaar te zijn?

  • Moet je als expert dienstbaar zijn aan de media?

  • Hoe belangrijk is timing?

  • Zitten er risico's aan het geven van interviews?

  • Hoe maak je jezelf zichtbaar bij redacties?

  • Hoe denkt een journalist?

  • Waarom moet je als professional de kans grijpen om vaker in de publiciteit te komen?Praktisch Podium voor vrouwelijke experts
Datum: donderdag 17 januari 2019
Locatie: Maastricht (reisinformatie volgt per mail)
Tijden:
19.00-19.30: ontvangst in L1ve time cafe
19.30-22.30: programma


Over Mediaplatform VIDM
Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen in het realiseren van media-aandacht, zodat de experts in de media een afspiegeling vormen van de Nederlandse maatschappij.

Met Mediaplatform VIDM maken we het laagdrempelig voor journalisten om in contact te treden met een bredere diversiteit aan potentiƫle interviewkandidaten. En we verlagen de drempel voor de experts om in contact te treden met journalisten.


Aanmelden
Deelname is gratis. Er kunnen maximaal 80 vrouwelijke experts aan deze bijeenkomst deelnemen. Vol is dus vol.
Let op ajb: als je in de 48 uur voor aanvang van de bijeenkomst afmeldt, brengen 19,95 euro (excl. btw), in rekening. Dit is ongeacht de reden van afmelding, want we twijfelen niet aan de reden dat je afmeldt. We doen dit om het aantal deelnemers hoog te houden. Aanmelden en afmelden kan alleen op deze pagina. Aanmeldingen of afmeldingen via een andere weg kunnen we niet in behandeling nemen.

Ja, ik meld mij aan voor de bijeenkomst Podium voor vrouwelijke experts:


E-mailadres
Voornaam
Achternaam
Deskundig op het gebied van:

Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden