Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Kennismaken

VIDM Zomer Take-off

VIDM Zomer Take-off

Vol energie de zomer in

Op woensdag 26 juni a.s. is het weer zover!
Je kans om de VIDM-trainers, mensen werkzaam in de media, media-/communicatietrainers, inspirerende experts, overige geïnteresseerden en natuurlijk Janneke van Heugten en haar team te ontmoeten tijdens de jaarlijkse VIDM Zomer Take-off onder het genot van een drankje op een zomerse locatie.

Tijdens deze netwerkborrel krijg je ook de mogelijkheid om jezelf kort te presenteren, zodat iedereen weet waarvoor ze bij jou terecht kunnen of weet waar jij naar op zoek bent. Voel je vrij om op de zeepkist te gaan staan:

Deel binnen 30 seconden:

a) wie je bent en hoe je bedrijf/organisatie heet;
b) wat jouw expertise en jouw missie binnen je vakgebied is;
c) wat je nodig hebt om verder te komen (bijv. een tekstschrijver).

Na 30 seconden stopt je tijd. Oefen van te voren of je binnen de tijd blijft. Het is dus direct een goede oefening om snel tot de kern van je boodschap te komen. Op de zeepkist klimmen is niet verplicht, wel een aanrader. De vorige keer leverde het interessante verbindingen op.

Ben je een expert op jouw gebied en wil je graag je netwerk vergroten of meer zichtbaar worden? Ben je abonnee en ontmoet je graag andere abonnees van VIDM? Of ben je als niet-abonnee gewoon geïnteresseerd of nieuwsgierig naar Mediaplatform VIDM en haar mogelijkheden? Meld je dan aan voor de VIDM Zomer Take-off om samen met ons bruisend de zomer in te gaan. Je bent van harte welkom!

Datum: woensdag 26 juni 2019
Tijd: 16.30 - 19.00 uur
Locatie: Zandfoort Aan De Eem, Eemlaan 100, 3812 ED Amersfoort
Prijs: 29,99 euro incl. BTW

LET OP: De factuur vind je na betaling in je mailbox en is het bewijs van inschrijving. Je inschrijving is non-refundable. Helaas kunnen we hier geen uitzondering in maken.

Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden