Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Rond de Tafel met VIDM

Rond de Tafel met VIDM

Waarom haalt het ene verhaal het nieuws en het andere niet? Misschien vraag jij je af of jouw verhaal wel kans op publiciteit maakt. Het antwoord kun je alleen weten als je de peilers van nieuwswaarde kent. Want de gouden regel in medialand is: zonder nieuwswaarde, geen publiciteit.

Kom naar de laagdrempelige Rond de Tafel met VIDM-sessies onder begeleiding van publiciteitsexperts en mediatrainers Janneke van Heugten, Ellen Kleverlaan, Harmke Oudenampsen of Natasja Bijl. Zij helpen je graag met de volgende stap(pen) richting publiciteit en meer zichtbaarheid. Kom naar de sessie en deel je ervaring met de andere deelnemers. Alle vragen over publiciteit en profilering zijn welkom.

Gratis deelname voor Pro- en VIP-abonnees
Deelname is iedere maand kosteloos voor Pro- en VIP-abonnees van VIDM. Geen Pro- of VIP-lid? Dan betaal je na de Rond de Tafel sessie 47 euro (excl. BTW) per persoon voor deelname. Sluit je binnen 24 uur na deelname aan de Rond de Tafel sessie een Pro- of VIPabonnement van Vakerindemedia.nl af, dan is jouw deelname aan de Rond de Tafel sessie gratis en hoef je jouw deelname aan de sessie na afloop niet te betalen.
(Klik hier voor meer informatie over de abonnementen)

Meld je aan of lees eerst de laatste reviews.


Let op: noteer voor welke dag je je inschrijft. Dit staat niet in de bevestigingsmail.


Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden