Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Rond-de-tafelsessies

Rond-de-tafelsessies

Terug naar overzicht

Hoe een boek jouw zichtbaarheid vergroot

12-09-2018 - 13:00 - 16:00 uur
Locatie: Drukkerij Wedding, Nobelstraat 16, 3846 CG Harderwijk

Je hebt veel ervaring en kennis op jouw vakgebied. De tijd is rijp om een boek uit te brengen. Het schrijven van een boek is de ideale manier om jouw expertise te onderstrepen en jouw expertstatus te verhogen.

Sprekersbureaus boeken graag sprekers die een boek hebben geschreven en ook journalisten zijn meer geïnteresseerd in experts die met een boek hun expertise bevestigen. Maar waar begin je? Hoe kies je een goed onderwerp? Hoe bepaal je jouw doelgroep? Hoe vind je tijd om een boek te schrijven en hoe schrijf je een boek? Deze en al je andere vragen komen aan bod in Bianca's interactieve VIDM-sessie.

Over Bianca Kroon

Bianca Kroon, sinds 1991 werkzaam als zelfstandig tekstschrijver/redacteur en eigenaar van Auteurscollege. Vanaf 1999 begeleidt ze als senior-schrijfcoach professionals die hun kennis verwoorden in een boek. Ze werkt met een beproefde methodiek waarmee je in drie maanden je boek schrijft. Aansluitend kan ze helpen bij het publiceren en de marketing van je boek. Ook internationaal.

Haar klanten komen o.a. via sprekersbureaus, (educatieve en specialistische) uitgeverijen, zoals LOI, BSL, Concept Uitgeefgroep, EDG/CPS. Meer over Bianca ...

Praktische info

Locatie: Drukkerij Wedding, Nobelstraat 16, 3846 CG Harderwijk
Datum: 12-09-2018
Tijd: 13:00 - 16:00 uur
Maximum aantal inschrijvingen: 10
Beschikbare plaatsen: 7

Registreer, of log-in als Pro- of VIPabonnee om te kunnen inschrijven

Terug naar overzicht


Inloggen