Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

Rond-de-tafelsessies

Rond-de-tafelsessies

Terug naar overzicht

Concrete feedback op jouw verhaal

15-06-2021 - 15:00 - 16:30 uur
Locatie: Online sessie

Welkom in het oefenbadje. Ik geef jou concrete feedback, gericht op jouw kwaliteiten, om een zo sterk mogelijk verhaal neer te zetten. Jij hebt je verhaal (redelijk) klaar en misschien al een podium geregeld. Maar echt lekker loopt het nog niet, vind jij. Voordat je in het diepe duikt, wil jij een extra paar ogen en concrete tips om te verbeteren. Daarom dat ik deze feedbacksessie public speaking via VIDM aanbied. Zie het als een second opinion, alleen nu van een publicspeakingexpert. 

Tijdens deze feedbacksessie zijn we met max. 6 deelnemers. Jij bereid een +/- 5 min. durende pitch of presentatie voor. Wellicht heb je binnenkort een interview, of lanceer je in de nabije toekomst een boek. Je pitcht of presenteert voor ons, en krijgt hier concrete feedback op. Megaspannend kan ik je vertellen. En ook precies wat jij nodig hebt. 

De sessie vind plaats via Zoom en duurt 90 minuten. En verwacht geen basis presentatietrucs. We gaan dit op jouw manier doen. Doei standaard, hallo eigenheid!

 

Over Marco Pesch

Ik help jou om comfortabel voor publiek te staan. Jij hebt een verhaal te delen met de wereld. Het podium heb je via VIDM geregeld. Alleen, wat als je verhaal niet aanslaat? Of de zenuwen in de weg gaan zitten? Daarom dat ik je help om jouw comfortzone te vergroten, zodat jij de ander in actie krijgt met jouw verhaal.

Marco Pesch is een publicspeakingexpert. Samen met zijn team vormt hij Happy Good Talk, waar zelfvertrouwen gecreëerd wordt, middels training en coaching op het gebied van public speaking. Klant zijn o.a.: KPN, Too Good To Go en Achmea. 

 

Praktische info

Locatie: Online sessie
Datum: 15-06-2021
Tijd: 15:00 - 16:30 uur
Prijs: € 19,50 excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 6
Beschikbare plaatsen: 6

Registreer, of log-in als Pro- of VIP-lid om te kunnen inschrijven. Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag deelnemen aan deze sessie? Dat kan via onze kennismakingsactie.

Terug naar overzicht


Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden