Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

Rond-de-tafelsessies

Rond-de-tafelsessies

Terug naar overzicht

Pakkende media quotes

01-02-2021 - 15:00 - 16.30 uur
Locatie: Online sessie

Waarom komt er altijd wel een quote van Wilders op het Journaal? Simpelweg omdat hij slim gebruik maakt van eeuwenoude technieken die nooit zullen verouderen.

Deze technieken zorgen voor aandacht, applaus en media-aandacht. Rutte, Wilders maar ook Obama gebruiken ze aan de lopende band en ook jouw inhoud komt (nog) sterker over als je deze technieken schaamteloos toepast.  

In deze interactieve sessie krijg je inzicht in:

  • Retorische technieken 
  • Voorbereiden van succesvolle mediaquotes
  • Gebruiken van quotes tijdens interviews
  • En oh ja: je leert spreken als Obama in een half uur

Over Ilona Eichhorn

De training wordt gegeven door Ilona Eichhorn. Zij is een (internationaal) veel gevraagd trainer, coach en gespreksleider met 17 jaar ervaring. Haar specialisme zijn overtuigingskracht, presentatietechnieken en debatvaardigheden.

Ze werkt van gemeente tot Europarlement en van managementteam tot boardroom voor o.a. TU Delft, Universiteit Utrecht, Bol.com, ABN AMRO & het Erasmus Centrum voor Zorgbestuur. Als auteur en trainer gaf zij interviews voor BNR nieuwsradio, het Financieel Dagblad, Opzij, NOS en Management Team. 

 

Wat anderen zeggen over deze trainer:

"Ilona is recht voor haar raap, doortastend, ‘on the mark’ en weet je (soms ook letterlijk) in beweging te zetten. Ze daagt je uit, tot ver buiten je comfort zone, confronteert en zet je aan het werk. Met een dosis realiteitszin en nuchterheid. Zeker geen coach die je met fluwelen handschoenen aanpakt!"

"Wat heb ik genoten van de workshop van Ilona, waarin we onze overtuigingskracht leerden vergroten. Met veel en doorleefde kennis, humor, scherpte en treffende oefeningen heeft ze iedere deelnemer meegegeven wat ze nodig had. Ik kan nu ratten vangen...:)."

"Ilona is zeer professioneel, gedreven en gepassioneerd. Ze weet waar ze het over heeft, denkt snel en is enthousiast. Dank je wel voor jouw leerzame, inspirerende bijdrage!"

 

 

Praktische info

Locatie: Online sessie
Datum: 01-02-2021
Tijd: 15:00 - 16.30 uur
Prijs: € 19,50 excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 4
Beschikbare plaatsen: 0

Registreer, of log-in als Pro- of VIP-lid om te kunnen inschrijven. Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag deelnemen aan deze sessie? Dat kan via onze kennismakingsactie.

Terug naar overzicht


Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden