Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

Rond-de-tafelsessies

Rond-de-tafelsessies

Terug naar overzicht

Je boek schrijven voor meer zichtbaarheid

12-11-2020 - 12:00 - 14:00 uur
Locatie: Online sessie

Je hebt kennis en ervaring, en wilt dit graag delen: op het podium, voor groepen, aan tafel bij de pers en in vakbladen. Hoe meer zichtbaar je bent, hoe groter de kans is dat jij wordt gevraagd om je visie te delen. Een boek is voor elke expert het ideale marketinginstrument. 

Als je meer wilt worden gevraagd om presentaties te geven, is het hebben van een eigen boek een absoluut voordeel. En wil je weten hoe je je boek zo effectief mogelijk kunt inzetten voor je sprekersbusiness? Of wanneer je het beste je boek kunt schrijven? Hoe je een boek schrijft? Waar je op moet letten bij het publiceren? Wat een boek jou kan opleveren? Deze en al je andere vragen komen aan bod in Bianca's interactieve VIDM-sessie. 

Wat zeggen anderen over deze sessie:

"Ik heb veel kennis gekregen."

"Bianca is overduidelijk ervaringsdeskundige. Ze is hartelijk en aandachtig naar iedereen. Begrijpt goed dat een boek schrijven pittig is."

Over Bianca Kroon

Bianca Kroon, sinds 1991 werkzaam als zelfstandig tekstschrijver/redacteur en uitgever bij Auteurscollege. Vanaf 1999 begeleidt ze als ervaren schrijfcoach professionals die hun kennis verwoorden in een boek. Ze werkt met een beproefde methodiek waarmee je in drie maanden je boek schrijft. Aansluitend helpt ze bij het publiceren en de marketing van je boek. Ook internationaal.

Haar klanten komen o.a. via sprekersbureaus, (educatieve en specialistische) uitgeverijen, zoals LOI, BSL, Concept Uitgeefgroep, EDG/CPS. Meer over Bianca ...

Praktische info

Locatie: Online sessie
Datum: 12-11-2020
Tijd: 12:00 - 14:00 uur
Prijs: € 19,50 excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 4
Beschikbare plaatsen: 4

Registreer, of log-in als Pro- of VIP-lid om te kunnen inschrijven. Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag deelnemen aan deze sessie? Dat kan via onze kennismakingsactie.

Terug naar overzicht


Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden