Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Webinars

Rond-de-tafelsessies

Rond-de-tafelsessies

Terug naar overzicht

Profileren zonder Opscheppen

12-06-2020 - 9:30-11:00 uur
Locatie: Online sessie

Beschik je over voldoende kwaliteiten, maar weet je niet hoe je die zichtbaar moet maken? Wil je meer zakelijk succes, maar vind je het lastig om jezelf te profileren? Toch is het nodig, bijvoorbeeld om een nieuwe opdracht te krijgen. Of om ervoor te zorgen dat de mensen met wie je werkt, jou gaan zien als de professional waar ze graag mee samenwerken. 

Tijdens deze sessie leer je het verschil tussen irritant opscheppen en functioneel profileren. Je deelt je ervaringen met de  andere deelnemers en je krijgt praktische zichtbaarheidstips.

Over Mirjam Hubregtse

Mirjam Hubregtse is managing partner van Room to Grow. Zij adviseert organisaties op het gebied van zichtbaarheid en traint en coacht talenten. Haar nieuwste boek is net uitgekomen: Profileren zonder Opscheppen. Je kunt het boek hier inkijken en eventueel bestellen. Mirjam en haar compagnon, Image consultant Sascha Bertus, zijn tevens auteur van het managementboek Zien ze wel hoe goed je bent?, wat gericht is op het vergroten van de zichtbaarheid van talent. Meer over Mirjam

Mirjam heeft de Vrouw in de Media-award 2019 gewonnen voor Noord-Holland.

Wat zeggen anderen over Mirjam:

"Ze is duidelijk ervaringsdeskundige en weet waar ze het over heeft. Ze kan zich goed inleven in de Nederlandse vrouw en ze moedigt je op een nieuwe manier aan om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Een aanrader!"

"Zij weet mensen te prikkelen en motiveren door haar scherpe analyse en 'to-the-point' vragen."

Praktische info

Locatie: Online sessie
Datum: 12-06-2020
Tijd: 9:30-11:00 uur
Prijs: € 19,50 excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 4
Beschikbare plaatsen: 1

Registreer, of log-in als Pro- of VIPabonnee om te kunnen inschrijven. Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag deelnemen aan deze sessie? Dat kan via onze kennismakingsactie.

Terug naar overzicht


Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden