Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Webinars

Rond-de-tafelsessies

Rond-de-tafelsessies

Terug naar overzicht

Werken aan je zichtbaarheid: 'Zeg gedag tegen je uitstelgedrag'

03-06-2020 - 10:30 - 13:00 uur
Locatie: Online sessie

Je wilt ‘vaker in de media’ komen. En je weet wat je te doen staat. Toch komt het er niet voldoende van. Je stelt het verzenden van je persberichten uit, blijft eindeloos bezig met het perfectioneren van je opiniestuk en laat kansen om van je te laten horen liggen. Wat is er aan de hand? Is het een kwestie van gewoon maar DOEN? Of kun je misschien beter eerst iets anders doen? In deze workshop onderzoeken we wat je nu nog tegenhoudt en hoe je dat kunt oplossen. Zodat je straks inderdaad voortvarend aan de slag kunt met je zichtbaarheid.

Over Jacqueline Hulleman

Jacqueline Hulleman is spreek- en zichtbaarheidscoach voor vrouwen die veel te delen hebben, maar niet zo graag of vanzelfsprekend in het spotlicht gaan staan. Zij helpt hen om met meer succes en plezier te spreken in het openbaar. Zij ontwikkelde daarbij de spreken zonder stress-methode, een vriendelijke manier om gevoelens van stress en onzekerheid te kalmeren en je beste zelf te zijn ook als het spannend is. Lees meer over Jacqueline...

Praktische info

Locatie: Online sessie
Datum: 03-06-2020
Tijd: 10:30 - 13:00 uur
Prijs: € 19,50 excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 4
Beschikbare plaatsen: 4

Registreer, of log-in als Pro- of VIPabonnee om te kunnen inschrijven. Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag deelnemen aan deze sessie? Dat kan via onze kennismakingsactie.

Terug naar overzicht


Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden