Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Webinars

Rond-de-tafelsessies

Rond-de-tafelsessies

Terug naar overzicht

Het geheim van succesvolle communities

25-05-2020 - 9:00 - 11:00 uur
Locatie: Online sessie

Als individu, influencer, professional en bedrijf heb je communities nodig om relevant te blijven in de snel veranderende wereld waarin we nu leven. Ben je ambitieus en wil je de kracht van communities inzetten om je doelen te bereiken? Kom dan naar deze sessie! Communities zijn een trend. Zo heeft Facebook zijn missie recent aangepast en richt zich de komende 10 jaar vooral op communities. In deze enorm digitale wereld vol prikkels en fake-news, hebben mensen behoefte om met mensen te verbinden die dezelfde passie hebben, die ze kunnen vertrouwen.

In deze sessie leer je onder andere:

* hoe je zelf een succesvolle community opzet (inclusief stappenplan),

* wat de geheimen zijn van een succesvolle community,

* en hoe je je community activeert (en ambassadeurs vind die je graag helpen).

Als extra bonus deel ik de laatste trends op community gebied met je.

Wat zeggen anderen over deze sessie:

"Levendig en enthousiast gebracht, Maartje heeft duidelijk veel kennis van haar onderwerp (communities), ik heb antwoorden gekregen op mijn belangrijkste vragen."

"Maartje is een echte expert op dit vlak."

Over Maartje Blijleven

Maartje Blijleven (1979) is auteur van de Managementboek bestseller We love communities, veelgevraagd keynote speaker en digital community expert. Ze bouwt al twee decennia aan succesvolle online communities, voor onder meer Endemol, KLM, Nationale Postcode Loterij, Heineken, Peugeot, Schiphol, Dyson en Deloitte. Als mede-oprichter van IncludeNow. en WomenTalkTech weet ze hoe je een community begint en laat groeien. Met We love communities helpt ze ondernemers en professionals om succesvol te zijn met hun eigen online community. Meer over Maartje...

Praktische info

Locatie: Online sessie
Datum: 25-05-2020
Tijd: 9:00 - 11:00 uur
Prijs: € 19,50 excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 6
Beschikbare plaatsen: 6

Registreer, of log-in als Pro- of VIPabonnee om te kunnen inschrijven. Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag deelnemen aan deze sessie? Dat kan via onze kennismakingsactie.

Terug naar overzicht


Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden