Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

Rond-de-tafelsessies

Rond-de-tafelsessies

Terug naar overzicht

Authentiek en stevig in je STEM staan

17-11-2020 - 12.00 - 13.30 uur
Locatie: Online sessie

Je stem bepaalt, naast je lichaamstaal, voor een groot deel hoe je overkomt op de ander, als mensen je nog niet kennen. Hoe zekerder je spreekt, hoe sterker je verhaal overkomt. Spreek je met een zachte stem dan kan je onzeker overkomen maar als je met een te stevige stem spreekt word je soms dominant gevonden. De afwisseling van deze twee met je eigen stem, maakt dat je authentiek, boeiend en inspirerend hoorbaar bent. In deze sessie leer je welke kenmerken zorgen voor een sterk stem-merk. Door deze kenmerken te trainen vergroot je je public speaking skills.

Over Katinka Reiss

Katinka Reiss werkt 30 jaar met mensen en hun stem, als logopedist en als stemcoach. Ze werkt met sprekers die op een podium staan, sportcommentatoren of mensen die zich moeten presenteren voor de media. Ze leert ze spreken met een stem die bij ze past, soms krachtiger, soms juist zacht, zodat ze klinken zoals ze willen overkomen. Ze werkt volgens haar methode ‘STEM: Stijl Techniek Energie Mind’. Meer over Katinka...

Wat zeggen anderen over Katinka:

"Katinka is een sprankelende persoonlijkheid die bevlogen haar vak uitoefent. Je voelt je al snel op haar gemak om optimaal met je stem aan de slag te gaan, van zachte 'hoeeeee's naar scherp eendengekwetter."

"Door deze stemtraining kan ik bij lezingen en workshops nog beter – door bewust mijn stem op een bepaalde manier in te zetten – verbinding maken met de aanwezigen."

Praktische info

Locatie: Online sessie
Datum: 17-11-2020
Tijd: 12.00 - 13.30 uur
Prijs: € 19,50 excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 4
Beschikbare plaatsen: 3

Registreer, of log-in als Pro- of VIP-lid om te kunnen inschrijven. Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag deelnemen aan deze sessie? Dat kan via onze kennismakingsactie.

Terug naar overzicht


Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden