Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

Rond-de-tafelsessies

Rond-de-tafelsessies

Terug naar overzicht

Masterclass radio-interview

27-11-2020 - 10.00 - 12.00 uur
Locatie: Online sessie

Een gesprek op de radio heeft zo zijn eigen 'wetten en regels'. In een exclusieve masterclass voor 5 deelnemers gaan we een radio-interview voorbereiden en doen. Alle cursisten krijgen een kans om voor de microfoon te staan en geïnterviewd te worden. Je leert hoe je jouw boodschap compact kan brengen, waar je op kan letten in de voorbereiding, en hoe je in zo’n gesprek je expertstatus claimt. Ook leer je omgaan met lastige of onverwachte vragen. Een radio-interview kost meestal minder tijd dan een gesprek op tv maar heeft een groot bereik en is daarom een mooi en belangrijk podium!

Wat zeggen anderen over een sessie met Maria:

"Maria Punch, dankjewel voor de geweldige sessie. Vooral compact zijn, over goede oneliners beschikken en hoe je verhaal op orde te hebben. Uiterst leerzaam!"

"Wat heeft Maria ongelofelijk veel kennis. Maar ook de oefening met een andere deelnemer heeft mij echt goede inzichten gegeven."

"Was een super training! Handige praktische tips en veel van je geleerd!"

Over Maria Punch

Maria Punch heeft jarenlang als radionieuwslezer en (eind-)redacteur gewerkt, eerst voor het ANP en daarna voor BNR Nieuwsradio. Daar is ze nu de vaste coach voor de presentatoren en verslaggevers. Daarnaast traint en adviseert Maria professionals uit de politiek, advocatuur en het bedrijfsleven bij hun spreekvaardigheid. Ze staat zelf ook nog af en toe voor de microfoon: Maria maakt en presenteert de podcast Woordwaarde over taal en communicatie #allesistaal op BNR. Meer over Maria ...

Praktische info

Locatie: Online sessie
Datum: 27-11-2020
Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Prijs: € 19,50 excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 4
Beschikbare plaatsen: 0

Registreer, of log-in als Pro- of VIP-lid om te kunnen inschrijven. Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag deelnemen aan deze sessie? Dat kan via onze kennismakingsactie.

Terug naar overzicht


Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden