Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

VIDM Awards

Rond-de-tafelsessies

Rond-de-tafelsessies

Terug naar overzicht

Boeklancering & Publiciteit

17-04-2020 - 13.00 : 16.00 uur
Locatie: de VLOER, Bolderweg 2, 1332 AT Almere

Een boek en dan? Een schrijver is allang niet meer iemand die achter een bureau zit en denk dat zijn of haar boek zichzelf wel verkoopt! Nee, daar komt echt meer bij kijken. Ben jij iemand die kan aanschuiven bij een talkshow? Heb je connecties bij een uitgeverij? Hoe loopt de PR machine? Gelukkig kan je een hoop zelf doen. Niet pas als de laatste punt is gezet, begin er op tijd mee!

Over Natasja Bijl

Natasja Bijl is journalist en schrijfcoach en maakt items voor onder andere Marie Claire, Ouders van Nu en YogaMagazine. Daarnaast schrijft ze voor de regionale krant en weet als geen ander wat nieuws is en wat niet. Interviews waarin een bepaalde gedachte of boodschap wordt verpakt die mensen in beweging zet of aanspoort, behoort tot haar expertise. Natasja schrijft veel over ‘bekend Nederland’, bewustzijn, voeding en onderwijs. Meer over Natasja … 

Praktische info

Locatie: de VLOER, Bolderweg 2, 1332 AT Almere
Datum: 17-04-2020
Tijd: 13.00 : 16.00 uur
Prijs: € 19,50 excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 10
Beschikbare plaatsen: 10

Registreer, of log-in als Pro- of VIPabonnee om te kunnen inschrijven. Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag deelnemen aan deze sessie? Dat kan via onze kennismakingsactie.

Terug naar overzicht


Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden