Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Webinars

Rond-de-tafelsessies

Rond-de-tafelsessies

Terug naar overzicht

Second opinion op je presentatie

16-04-2020 - 15:00 - 17:00 uur
Locatie: Online sessie

Jij hebt een concreet verhaal en wilt constructieve feedback van een presentatie-expert. Je twijfelt over je inhoud en overkomen, en wilt een second opinion. Want je partner vindt alles prachtig en door de kritiek van je collega’s durf je al helemaal niet meer. Dus, dit keer ga ik als trainer alleen maar naar jullie luisteren. Ik vraag jou om je verhaal in 5 minuten te vertellen en jij krijgt van mij en van de overige deelnemers bruikbare feedback. 15 minuten in totaal per deelnemer. Je rond deze sessie af met een grotere comfortzone op het gebied van spreken in het openbaar. 

Over Marco Pesch

Ik ben Marco Pesch. Eigenaar bij HAPPY GOOD TALK. Ik train professionals op het gebied van spreken in het openbaar. Ik gun je juichend publiek, boe-roepend mag ook. In ieder geval geen mwah-reactie. Ik heb een achtergrond in theater en was in een ver verleden consultant. Momenteel train ik grote bedrijven en coach ik creatief ondernemers op comfortabel presenteren. En ik wil ook minder van hetzelfde op het podium, meer jou graag. 

Wat zeggen anderen over Marco:

"Marco is een bijzonder persoon om mee te werken. Enthousiasmerend en inspirerend. Stelt de juiste vragen en komt tot de kern. Erg plezierig om mee samen te werken."

"Marco is een dijk van een motivator!"

Praktische info

Locatie: Online sessie
Datum: 16-04-2020
Tijd: 15:00 - 17:00 uur
Prijs: € 19,50 excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 4
Beschikbare plaatsen: 3

Registreer, of log-in als Pro- of VIPabonnee om te kunnen inschrijven. Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag deelnemen aan deze sessie? Dat kan via onze kennismakingsactie.

Terug naar overzicht


Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden