Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

VIDM Awards

Rond-de-tafelsessies

Rond-de-tafelsessies

Terug naar overzicht

Instagram zakelijk inzetten voor ondernemers en bedrijven

14-02-2020 - 13:00 - 16:00 uur
Locatie: BINK36, Unit C1.6.4 Binckhorstlaan 36, 2516 BE Den Haag

Met maandelijks meer dan 1 miljard actieve gebruikers, is Instagram het snelst groeiende social media platform. De kansen om als merk op te vallen en een community te bouwen zijn enorm. Ongeacht welke branche je bedient. De vraag is hoe doe je dat? Hoe creëer je visuele strategie dat jouw merk onderscheidt van de andere 900 miljoen gebruikers? Wat zijn hashtags en hoe zet je ze in om je publiek te bereiken? Wat is Instagram Stories en hoe gebruik je ze efficiënt? Welke content spreekt je doelgroep aan en hoe plan je deze? In deze sessie geef ik je tips en trucs om van jou een echte Insta-pro te maken.

Over Chau Nguyen

Chau Nguyen helpt met haar brand- en marketingbureau grote en kleine merken, branches en zelfs steden zichzelf te positioneren op social media. Dit doet ze door storytelling concepten en strategische campagnes. Zij gelooft dat de wereld aan het veranderen is. Informatie wordt op een andere manier geconsumeerd en de wereld is transparanter dan ooit. Dat vraagt om een andere aanpak. Meer over Chau... 

Praktische info

Locatie: BINK36, Unit C1.6.4 Binckhorstlaan 36, 2516 BE Den Haag
Datum: 14-02-2020
Tijd: 13:00 - 16:00 uur
Prijs: € 19,50 excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 5
Beschikbare plaatsen: 3

Registreer, of log-in als Pro- of VIPabonnee om te kunnen inschrijven. Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag deelnemen aan deze sessie? Dat kan via onze kennismakingsactie.

Terug naar overzicht


Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden