Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

Rond-de-tafelsessies

Rond-de-tafelsessies

Terug naar overzicht

Word je zenuwen voor een interview de baas!

09-09-2020 - 13:30 - 15.30 uur
Locatie: Online sessie

Ben je altijd zenuwachtig voor een interview? Ben je bang voor een complete black-out, onverwachte vragen en voor antwoorden en opmerkingen waar je achteraf spijt van hebt? Dat is helemaal niet erg, de meeste mensen hebben daar last van. Een beetje spanning is ook gezond en houdt je alert. Het is echter wel belangrijk dat je zenuwen niet de overhand gaan krijgen. In deze workshop leer je hoe je je kunt voorbereiden op een interview en hoe je je zenuwen in bedwang kunt houden. 

Over Carla van de Wetering

Carla van de Wetering is jarenlang tv- en radiopresentator bij de regionale omroep L1 geweest. Tegenwoordig is ze vanuit haar eigen bedrijf “van de Wetering communicatie” o.a. actief als presentatiecoach waarbij zij mensen met gerichte en praktische coaching helpt hun angsten en onzekerheden te overwinnen, zodat ze (zichzelf), in welke situatie dan ook, vol vertrouwen kunnen presenteren. Meer over Carla

Praktische info

Locatie: Online sessie
Datum: 09-09-2020
Tijd: 13:30 - 15.30 uur
Prijs: € 19,50 excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 5
Beschikbare plaatsen: 5

Registreer, of log-in als Pro- of VIPabonnee om te kunnen inschrijven. Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag deelnemen aan deze sessie? Dat kan via onze kennismakingsactie.

Terug naar overzicht


Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden