Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

VIDM Awards

Rond-de-tafelsessies

Rond-de-tafelsessies

Terug naar overzicht

Gebruik je business strategie om als expert gezien te worden

10-03-2020 - 10:00 - 13:00 uur
Locatie: FM Consultancy, Tribes Tower, Rivium Quadrant 141-151, 2909 LC Capelle aan den IJssel

Zonder business strategie geen groei... Onderscheidend zijn, groei realiseren en als expert gezien willen worden. Dat wil iedere ondernemer. Dit gaat niet op de korte termijn. Wat is jouw visie op de lange termijn en hoe ga je dit realiseren? 

Je hebt een bedrijf, maar je hebt het idee dat je er niet alles uit haalt om het tot een succes te laten komen. 

* Hoe moet ik mijn producten/diensten verkopen?

* Hoe kan ik social media en publiciteit inzetten om als expert gezien te worden? 

* Hoe kan ik groeistappen zetten?

De vraag is: wat doe je op dit moment nog NIET waardoor je jouw doelen niet bereikt en niet als expert gezien wordt? Tijdens deze rond-de-tafelsessie gaan we in op jouw business strategie. Waar laat je eventuele groeikansen liggen en hoe kan je jouw onderneming een boost geven om groeistappen te zetten?

Wat zeggen anderen over deze sessie:

"Voor mij was het goed om helder te krijgen wat het belang is van de processen goed op orde te hebben en deze ook te beschrijven. Met jouw tips kan ik zeker aan de slag. Daarnaast hebben we het ook gehad over mijn toekomstplannen voor mijn bedrijf en hoe ik dat vorm kan geven. Ook hierin dacht je met waardevolle opmerkingen mee. Kortom, een hele waardevolle ochtend. De eerste actiepunten heb ik opgepakt. Dank je wel."

Over Fauzia Mahomed Radja

Fauzia Mahomed Radja heeft een bedrijfskundige achtergrond (Management, Economie en Recht) en meer dan 10+ jaar werkervaring in de zakelijke dienstverlening. Vanaf 2011 is ze directeur bij FM Consultancy. Adviesbureau wat ondernemers ondersteunt op het gebied van strategisch management (business strategie, marketing & sales, officemanagement en HR). Daarnaast is Fauzia ook managementboek recensent bij Bol.com en Managementboek.

Praktische info

Locatie: FM Consultancy, Tribes Tower, Rivium Quadrant 141-151, 2909 LC Capelle aan den IJssel
Datum: 10-03-2020
Tijd: 10:00 - 13:00 uur
Prijs: € 19,50 excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 10
Beschikbare plaatsen: 7

Registreer, of log-in als Pro- of VIPabonnee om te kunnen inschrijven. Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag deelnemen aan deze sessie? Dat kan via onze kennismakingsactie.

Terug naar overzicht


Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden