Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Webinars

Rond-de-tafelsessies

Rond-de-tafelsessies

Terug naar overzicht

Debatteren voor experts

01-05-2020 - 13:00 - 15:00 uur
Locatie: Online sessie

Spreken over je expertise is het mooiste wat er is. In een paneldiscussie, een politiek debat of in een interview. Maar wat als iemand je op een vervelende manier interrumpeert, waardoor je van je à propos raakt? Of als de vragen wel erg suggestief zijn? Tijdens deze praktische workshop leer je hoe je een debat of een interview goed kunt voorbereiden, zodat je niet met je mond vol tanden komt te staan. Je leert welke interrupties en vragen een antwoord verdienen en welke niet. En hoe je stijlvol met die laatste categorie om kunt gaan. 

Wat zeggen anderen over deze sessie:

"Hart voor haar vak. Weet veel te vertellen over communicatie en stuk geschiedenis erachter. Heel interessant."

"Veel informatie en theorie. Een leuke oefening."

Over Liesbeth Tettero

Liesbeth Tettero is zelfstandig trainer en coach in het openbaar bestuur en heeft als speciaal stokpaardje de positie van vrouwen daarbinnen. Ze is opgeleid in de communicatie- en taalkunde en heeft 25 jaar ervaring als communicatieadviseur, trainer en coach. Ook was ze gemeenteraadslid en heeft ze achter de schermen gewerkt bij een politieke partij. Overtuigende communicatie is haar specialiteit. Ook is Tettero auteur van Debatteren, Winnen met Woorden. Meer over Liesbeth...

Praktische info

Locatie: Online sessie
Datum: 01-05-2020
Tijd: 13:00 - 15:00 uur
Prijs: € 19,50 excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 4
Beschikbare plaatsen: 3

Registreer, of log-in als Pro- of VIPabonnee om te kunnen inschrijven. Ben je nog geen lid, maar wil je wel graag deelnemen aan deze sessie? Dat kan via onze kennismakingsactie.

Terug naar overzicht


Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden