Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Kennismaken

Rond-de-tafelsessies

Rond-de-tafelsessies

Terug naar overzicht

Hoe kom ik in de media

31-10-2019 - 9:30-12:30 uur
Locatie: Dune 45, Konijnenberg 88, 4825 BE Breda

“Hoe kom ik in de krant?” is een veelgestelde vraag van ondernemers. Belangrijke wedervragen zijn: Wat is jouw nieuws of expertise? Voor wie is dit interessant? In welk medium en op welk moment?  

In deze sessie leer je belangrijke kenmerken van nieuws en het verschil tussen free publicity en betaalde publiciteit (zoals brandend content, advertorials en advertenties). We gaan in kleine groepjes aan de slag met jouw nieuws of expertise: is jouw verhaal actueel en interessant voor de krant/tijdschrift/tv/radio/online nieuwsmedia? Op welke manier? Voor welke redactie en lezersgroep is je verhaal interessant? Je krijgt praktische tips om zelf redacties te benaderen en hoe je een goed persbericht opstelt.

Over Klaske Delhij

Klaske Delhij is freelance journalist en tekstschrijver. Ze wil anderen inspireren en maatschappelijke impact realiseren met haar verhalen over onderwijs en maatschappelijke, sociale onderwerpen. Met haar creatieve brein helpt ze ondernemers en organisaties om hun verhaal op verschillende manieren in de media te krijgen. Meer over Klaske

Praktische info

Locatie: Dune 45, Konijnenberg 88, 4825 BE Breda
Datum: 31-10-2019
Tijd: 9:30-12:30 uur
Prijs: € 19,50 excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 10
Beschikbare plaatsen: 9

Registreer, of log-in als Pro- of VIPabonnee om te kunnen inschrijven

Terug naar overzicht


Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden