Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Kennismaken

Rond-de-tafelsessies

Rond-de-tafelsessies

Terug naar overzicht

Kleding is communicatie

21-05-2019 - 10:00 - 12:30 uur
Locatie: Wedding Nederland, Nobelstraat 16, 3846 CG Harderwijk

Jezelf zichtbaar en uitgesproken kleden, op een manier die bij je past, is een heel effectieve manier om jezelf als expert te onderscheiden. Als je geïnterviewd wordt of ergens anders een overtuigende indruk wilt maken, dan is het goed om je uiterlijke presentatie niet te vergeten. Bewust communiceren met je kleding geeft vertrouwen en wekt nieuwsgierigheid.

Maar hoe communiceer je met je outfits? Wanneer komen zakelijke relaties en redacties naar jou in plaats van naar je concullega’s? In deze sessie worden de 10 geheimen gedeeld ‘hoe je de perfecte garderobe creëert voor zakelijk succes’. 

Wat zeggen anderen over deze sessie:

"Inhoudelijk interessant, praktische tips en prettige sfeer."

"Ze weet waar ze het over heeft. Heeft veel gestudeerd en is goed opgeleid over kleding, kleuren, stoffen. En ze komt met veel zelfvertrouwen heerlijk over. Houdt goed de leiding in het gesprek."

Over Astrid Mast

Astrid Mast (1967) is al twintig jaar zelfstandig ondernemer. Astrid begon haar loopbaan in de zakelijke kredietverlening op een districtskantoor bij de AMRObank. Ze hielp startende ondernemers met hun financiering. Daar werd het zaadje gepland om 10 jaar later als ondernemer te starten met haar studio Succes Trek Je Aan | image & businesscoaching. Met haar studio helpt ze vrouwelijke topondernemers zich zo te presenteren en positioneren dat ze zich krachtig en prachtig voelen, het bedrijf hebben dat écht bij ze past, onder hun eigen voorwaarden, met prijzen die kloppen, met klanten waar ze blij van worden en een missie die duidelijk is. Meer over Astrid...

Praktische info

Locatie: Wedding Nederland, Nobelstraat 16, 3846 CG Harderwijk
Datum: 21-05-2019
Tijd: 10:00 - 12:30 uur
Prijs: € 19,50 excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 10
Beschikbare plaatsen: 9

Registreer, of log-in als Pro- of VIPabonnee om te kunnen inschrijven

Terug naar overzicht


Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden