Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Kennismaken

Rond-de-tafelsessies

Rond-de-tafelsessies

Terug naar overzicht

Effectief communiceren van je boodschap

13-06-2019 - 09:30 - 11:30 uur
Locatie: Foutloos Rekenen, Professor J.H. Bavincklaan 4, 1183 AT Amstelveen

Je hebt iets te vertellen, maar je kunt de juiste woorden niet vinden. Je merkt dat de boodschap niet aankomt of geen effect heeft. Grote kans dat je de verkeerde woorden gebruikt voor je doelgroep. Effectief communiceren gaat over woorden en beelden gebruiken met impact. Zodat jouw boodschap of verhaal wél aankomt. Met voorbeelden van framing, metaforen en creatief taalgebruik neemt Alexandra je mee in een belangrijk onderdeel van storytelling waarmee je echt je doelgroep raakt of hen ergens van overtuigt op een integere manier. Je gaat zelf ook aan de slag hiermee op basis van een casus die je in een groepje uitwerkt. Geschikt voor iedereen die bezig is met communiceren voor doelgroepen.

Wat zeggen anderen over deze sessie:

"Praktisch en goede tips."

"Alexandra is een prettig persoon en erg toegankelijk. Tevens merk je dat ze veel ervaring heeft, dat merk je aan hoe ze de mensen benaderd en hoe ze de onderwerpen bespreekt."

Over Alexandra Smith

Alexandra Smith (1975) is trainer storytelling, spreker en actrice. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring met communicatie in de breedste en diepste zin van het woord en is expert op gebied van storytelling. Als ze niet op een filmset staat, verzorgt ze wekelijks bij grote bedrijven trainingen op gebied van presenteren, communiceren en storytelling. Regelmatig reist ze af naar Brussel of Luxemburg om daar managers te trainen van de Europese Commissie en het Europese Parlement. Meer over Alexandra...

Praktische info

Locatie: Foutloos Rekenen, Professor J.H. Bavincklaan 4, 1183 AT Amstelveen
Datum: 13-06-2019
Tijd: 09:30 - 11:30 uur
Prijs: € 19,50 excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 10
Beschikbare plaatsen: 10

Registreer, of log-in als Pro- of VIPabonnee om te kunnen inschrijven

Terug naar overzicht


Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden