Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Kennismaken

Rond-de-tafelsessies

Rond-de-tafelsessies

Terug naar overzicht

Op het podium met je eigen boek

28-11-2019 - 12:00 - 15:00 uur
Locatie: Probook, Amsterdamsestraatweg 656D, 3555 HX Utrecht

Je hebt kennis en ervaring, en wilt dit graag delen: op het podium, voor groepen, aan tafel bij de pers en in vakbladen. Hoe meer zichtbaar je bent, hoe groter de kans is dat jij wordt gevraagd om je visie te delen. Een boek is voor elke expert het ideale marketinginstrument. 

Als je meer wilt worden gevraagd om presentaties te geven, is het hebben van een eigen boek een absoluut voordeel. En wil je weten hoe je je boek zo effectief mogelijk kunt inzetten voor je sprekersbusiness? Of wanneer je het beste je boek kunt schrijven? Hoe je een boekt schrijft? Waar je op moet letten bij het publiceren? Wat een boek jou kan opleveren? Deze en al je andere vragen komen aan bod in Bianca's interactieve VIDM-sessie. 

Wat zeggen anderen over deze sessie:

"Ik heb veel kennis gekregen."

"Bianca is overduidelijk ervaringsdeskundige. Ze is hartelijk en aandachtig naar iedereen. Begrijpt goed dat een boek schrijven pittig is."

Over Bianca Kroon

Bianca Kroon, sinds 1991 werkzaam als zelfstandig tekstschrijver/redacteur en eigenaar van Auteurscollege. Vanaf 1999 begeleidt ze als senior-schrijfcoach professionals die hun kennis verwoorden in een boek. Ze werkt met een beproefde methodiek waarmee je in drie maanden je boek schrijft. Aansluitend kan ze helpen bij het publiceren en de marketing van je boek. Ook internationaal.

Haar klanten komen o.a. via sprekersbureaus, (educatieve en specialistische) uitgeverijen, zoals LOI, BSL, Concept Uitgeefgroep, EDG/CPS. Meer over Bianca ...

Praktische info

Locatie: Probook, Amsterdamsestraatweg 656D, 3555 HX Utrecht
Datum: 28-11-2019
Tijd: 12:00 - 15:00 uur
Prijs: € 19,50 excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 10
Beschikbare plaatsen: 10

Registreer, of log-in als Pro- of VIPabonnee om te kunnen inschrijven

Terug naar overzicht


Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden