Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Leontine Boxem

Deskundig op het gebied van:

Ik ben een Perfect Onvolmaakte game-changer. Werd 2x in 2 jaar doodziek, kwam daar op een wonderlijke positieve wijze doorheen en zag het als gift en niet als downer. De lessen die ik daar leerde op het gebied van leven en ondernemen zijn game-changers geweest en geef ik nu met liefde door aan andere (ondernemende) vrouwen. -> The #1 key to joy, happiness and success is being yourself. Being your True Authentic Imperfect Self. -> Klinkt simpel. En dat is het ook. Je hebt soms alleen iemand nodig die je de weg wijs. Want de rest kun je zelf. Echt.

  Overzicht    Werk    Persberichten    Column    Foto's    Video    In de media    Exposure  

Contact info

NaamLeontine Boxem 
WoonplaatsStedum 
Telefoon0641985524 
Email:Stuur Leontine een bericht
Leeftijd41 
Hoogst afgeronde opleidingHBO 
VIDM link:https://www.vidm.nl/pub/leontinevermeerboxem
Twitter: 
LinkedIn: 
Facebook: 

Achtergrond informatie

Onderscheidend:Ik ben een vrouw met een missie en heb geen tijd te verliezen. Ik werd doodziek en overleefde mijn acute leukemie op authentieke wijze. Daarna is leven of ondernemen/ werken met mensen nooit meer hetzelfde.
"Leontine inspireert op authentieke en niets-verhullende wijze andere ondernemende vrouwen om zichtbaar te worden. Daarmee geeft ze de levens- en ondernemerslessen die ze vond op het randje van de dood, door aan andere vrouwen. Hoe ze zichzelf kunnen bevrijden en daarmee dienstbaar kunnen zijn aan een groter geheel: hun gemeenschap, de samenleving. Het is empowerment van een nieuwe orde: echt, rauw, sensitief, kwetsbaar én super-krachtig. Leontine wijdt haar werkende leven sindsdien aan het creëren van een olievlek van ‘sisterhood’ waarin vrouwen zichzelf en elkaar gaan waarderen om wie ze écht zijn: álles inclusief. Ze heeft zich daarom als doel gesteld om 1 miljoen Nederlandse vrouwen te bereiken met haar boodschap ‘Als onvolmaaktheid je grootste kracht mag zijn, kan niets je weerhouden’.”
 
Ervaring spreken in het openbaar:NB: sinds ik doodziek ben geweest, spreek ik anders. Meer wezenlijk. Van binnenuit, raak, rauw en in verbinding.

Ik ben vertrouwd met de plek van spreker voor de groep (8-100 personen). Daarbij heeft het mijn voorkeur interactief te werken: startend met een persoonlijk en rauw verhaal, doorlopend in betrekken van vrouwen middels interventies en uitdagingen, altijd afrondend met het geheel.
Droom: theaterzaal 350 vrouwen, rode stoelen, intiem en intens, game-changer event.

Daarnaast ben ik regelmatig geïnterviewd door journalisten (krant, bladen, radio en tv). Ik hou ervan te vertellen over hetgeen mij boeit en drijft. o.a. Volkskrant, Dagblad van het Noorden, Simone FM, Cappuccino, RTL4 Als je me echt zou kennen.  
Prijzen/awards:Genomineerd in de categorie Samenleving bij Tegenlicht/ VPRO (februari 2017):
“Leontine inspireert op authentieke en niets-verhullende wijze andere ondernemende vrouwen om zichtbaar te worden. Daarmee geeft ze de levens- en ondernemerslessen die ze vond op het randje van de dood, door aan andere vrouwen. Hoe ze zichzelf kunnen bevrijden en daarmee dienstbaar kunnen zijn aan een groter geheel: hun gemeenschap, de samenleving. Het is empowerment van een nieuwe orde: echt, rauw, sensitief, kwetsbaar én super-krachtig. Leontine wijdt haar werkende leven sindsdien aan het creëren van een olievlek van ‘sisterhood’ waarin vrouwen zichzelf en elkaar gaan waarderen om wie ze écht zijn: álles inclusief. Ze heeft zich daarom als doel gesteld om 1 miljoen Nederlandse vrouwen te bereiken met haar boodschap ‘Als onvolmaaktheid je grootste kracht mag zijn, kan niets je weerhouden’.”
bron – VPRO Tegenlicht, http://uitdagers.op.vpro.nl/

1e prijs voor het boek dat ik schreef als scriptie voor het afstuderen aan de opleiding Psychosynthese met als titel "Vernieuwen is van de gekke(n) - creatief denken bezien vanuit nieuwe ethiek".
 
Ervaring expertise:- Ik schreef meerdere boeken, waaronder ‘Confronteer jouw Controle Monster’ waarin ik de lessen deel die ik heb opgedaan tijdens mijn heftige ziekte met de lezer. "Het verslag is rauw, eerlijk en kwetsbaar en een absolute aanrader." http://perfectonvolmaakt.nl/boek-cjcm/ Maar ook kies ik ervoor een gratis versie aan te bieden, opdat ik zoveel mogelijk vrouwen kan helpen en zo een olie-vlek kan veroorzaken. http://perfectonvolmaakt.nl/gratis-ebook-cjcm/

- Om vrouwen te empoweren middels de kracht van kwetsbaarheid, heb ik o.a een ruimte gecreëerd voor een community van perfect onvolmaakte vrouwen, die het beste uit zichzelf en het leven willen halen – en wel wat ‘guidance’ daarin kunnen gebruiken. Ontdekken dat je niet alleen bent in je menselijkheid, dat is van enorme waarde (www.perfectonvolmaakt.nl/po-sisterhood/). De perfect onvolmaakte sisters kunnen elkaar hier vinden voor ontmoeting, aanmoediging, delen en inspireren. Tevens bied ik wekelijks gratis lessen, zodat iedereen een kans heeft zich te ontwikkelen: www.perfectonvolmaakt.nl/sisterhood-exlusive-blog/

- Schrijven van (gast)blogs en geven van interviews over en vanuit het gedachtegoed van Perfect Onvolmaakt. Met steeds als doel: zo veel mogelijk vrouwen bereiken met de boodschap "Als onvolmaaktheid je grootste kracht mag zijn, kan niets je weerhouden."

- High-impact-coaching en online training om vrouwen te laten ervaren wat de kracht van Perfect Onvolmaakt is en om wezenlijke stappen te zetten in relatief korte tijd (ik noem mezelf niet voor niets een game-changer). 
Nevenfuncties:Alhoewel het een 2e fulltime baan is en geen nevenfunctie - toch het noemen waard: Moeder van 3 jonge kinderen, waaronder een tweeling.
In het gebied van perfect onvolmaakt leven, spelen (niet altijd rooskleurige) ervaringen als moeder en echtgenoot uiteraard een belangrijke rol.