Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Privacy

Privacy

Voor Mediaplatform VIDM is een zorgvuldige omgang met gegevens van de geregistreerde gebruikers van Mediaplatform VIDM van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt.

Vastleggen en verwerking van gegevens
In het kader van de dienstverlening legt Mediaplatform VIDM gegevens vast in een bestand. Mediaplatform VIDM gebruikt gegevens van geregistreerde gebruikers om de nieuwsbrief van Mediaplatform VIDM te versturen. De gebruikers kunnen zich hier voor afmelden. Indien functionaliteiten zijn aangepast kunt u als abonnee van Mediaplatform VIDM maximaal tweemaal per 30 dagen een mail hierover ontvangen. Als u daar geen prijs op stelt, kunt u uw gegevens hiertegen laten blokkeren door een e-mail te sturen naar info@vidm.nl. Als u zich aanmeldt bij Mediaplatform VIDM wordt u automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Beveiliging gegevens
De gegevens die in de database worden vastgelegd, worden vertrouwelijk behandeld en worden automatisch opgeslagen in een database op een server van een vertrouwd hostingbedrijf. Verder heeft Mediaplatform VIDM anti –spam maatregelen genomen. Mediaplatform VIDM beschermt uw gegevens maar is niet aansprakelijk voor eventuele schade door derden.

Clickgedrag
Op de website van Mediaplatform VIDM worden ook algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de websites te optimaliseren zodat Mediaplatform VIDM haar dienstverlening verder kan optimaliseren.

Wijzigingen
Mediaplatform VIDM behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Check daarom regelmatig de Verklaring inzake Privacy voor een update van het privacybeleid van Mediaplatform VIDM.

Vragen
Als u nog vragen heeft kunt een e-mail sturen naar info@vidm.nl

Gebruik ID
Op de website van Mediaplatform VIDM krijgt de gebruiker na het registreren een persoonlijk profiel. Het profiel geeft toegang tot het gebruik van additionele functionaliteiten op de website. Daarnaast is het mogelijk om via het profiel andere gebruikers te vinden met dezelfde interesses en uit de door u aangegeven regio. De site heeft echter als primair doel om meer verschillende deskundigen in de media te krijgen en de tekst van het profiel moet dan ook gericht zijn op journalisten. Via VIDM Trainingen kunt u ondersteuning krijgen m.b.t. de tekst.

Betaling
Mediaplatform VIDM kan niet verplicht worden om enige betaling te verrichten van welke aard dan ook aan wie dan ook, waaronder aan personen en partijen wiens uitvoering of concepten zijn vervat in de bestanden, gegevens en/of materialen die je ter beschikking stelt, dan wel aan de producer(s), uitgever(s) of maker(s) daarvan, waaronder begrepen aan collectieve rechtenorganisaties. Mediaplatform VIDM kan niet verplicht worden betalingen terug te storten. Ongeacht de reden die de gebruiker opgeeft.Inloggen

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Inloggen

Nog geen lid?

Aanmelden