Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

MediaLunch

MediaLunch

Terug naar overzicht

Gast: Judith Laanen, o.a. samensteller BNR Bouwmeesters

14-07-2020 - 12:00 - 13:00 uur

Vraag jij je af of journalisten en redacties wel op jouw verhaal zitten te wachten? Zou je de stap richting publiciteit wel willen maken, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken?

Iedere dinsdag Zoomluncht VIDM oprichter Janneke van Heugten graag om 12 uur samen met jou en behandelt ze thema's gelinkt aan publiciteit. Deze week vergezelt Nina van Arum (Topvrouwen Bouw & Infra) haar als sidekick.

Alle vragen zijn welkom in de gratis wekelijkse lunch. Achterover leunen en vooral alle tips tot je nemen, mag natuurlijk ook.

Deze week te gast:  Judith Laanen.

 

Over Judith Laanen

Freelance radio- en webredacteur Judith Laanen is bij BNR samensteller van BNR Bouwmeesters , audiomaker voor het middagprogramma Spitsuur en webredacteur op de redactie Online (www.bnr.nl).

Voorheen werkte ze ook op de redactie van RTL Z Online waar ze verhalen maakte over economie, bedrijven, werk en ondernemers en alles wat daarmee te maken heeft.

Interessegebied: architectuur en ruimte, bouw & onroerend goed, emancipatie, carrière, coronavirus, cultuur, duurzaamheid, economie, financieel, gemeente, huizenmarkt, milieu, mobiliteit, ondernemerschap, psyche, techniek & productie, transport & logistiek, werk/privé-balans, werkgelegenheid, wetenschap en wonen.

Ontdekken wanneer en hoe jij het beste contact opneemt met journalisten en redacties? Of wil je weten wanneer jij als deskundige interessante content voor Judith hebt? Meld je dan aan voor deze gratis lunch en stel je vragen of leer van de vragen van anderen. 

Mediaplatform VIDM heeft als doel om een realistische afspiegeling van de maatschappij in de media te stimuleren. Met een brede diversiteit aan deskundigen.

Praktische info

Datum: 14-07-2020
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Zoom
Maximum aantal inschrijvingen: 50
Beschikbare plaatsen: 20

Let op: je deelnamelink zit in je bevestigingsmail.
Niet ontvangen? Check eerst je spambox voordat je de helpdesk (websupport@vidm.nl) mailt.

Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Meld je aan

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Klik op inschrijven om te bevestigen