Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

MediaLunch

MediaLunch

Terug naar overzicht

Amanda van Schaik, freelance journalist VIVA en Libelle

20-04-2021 - 12:00 - 13:00 uur

Vraag jij je af of journalisten en redacties wel op jouw verhaal zitten te wachten? Zou je de stap richting publiciteit wel willen zetten, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken?

Iedere dinsdag om 12 uur Zoomluncht Janneke van Heugten graag samen met jou en een speciale mediagast en behandelt ze thema's gelinkt aan publiciteit in de gratis VIDM Medialunch. 

Deze week te gast: Amanda van Schaik

 

Over Amanda van Schaik

Als puber verslond Amanda van Schaik tijdschriften en wilde ze nog maar een ding: ervoor schrijven. Na een kleine omweg, is ze twaalf jaar geleden freelance journalist geworden. Ze begon bij Yes en schreef voor bijna alle vrouwenbladen, maar ook voor Playboy en Psychologie Magazine.

Amanda schrijft reportages en achtergrondverhalen over relaties, seks, gezondheid, carrière en geld. Over uiteenlopende onderwerpen als sukkelseks, de porno- enquête, waarom de een afvalt en de ander niet, hoe je een ton verdient en wat je kunt doen met je spaargeld.

Ze is altijd alert op artikelhaakjes, zoals een interessant boek, een treffend onderzoek. Voor haar artikelen zijn (ervarings)deskundigen essentieel en ze is dan ook geregeld op zoek naar vrouwen om te interviewen zodat het onderwerp tot leven komt. Een zoektocht die meerdere keren is vergemakkelijkt dankzij VIDM!

Ontdekken of jouw verhaal interessant is voor Amanda? Schuif dan aan bij deze gratis lunch.

Mediaplatform VIDM heeft als doel om een realistische afspiegeling van de maatschappij in de media te stimuleren. Met een brede diversiteit aan deskundigen.


Praktische info

Datum: 20-04-2021
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Zoom
Maximum aantal inschrijvingen: 50
Beschikbare plaatsen: 16

Let op: je deelnamelink zit in je bevestigingsmail.
Niet ontvangen? Check eerst je spambox voordat je de helpdesk (websupport@vidm.nl) mailt.

Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Meld je aan

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Klik op inschrijven om te bevestigen