Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

MediaLunch

MediaLunch

Terug naar overzicht

Barbara Mugie, werkte o.a. voor Barend & Van Dorp, Pauw & Witteman, DWDD, RTL Late Night en PAUW

16-03-2021 - 12:00 - 13:00 uur

Vraag jij je af of journalisten en redacties wel op jouw verhaal zitten te wachten? Zou je de stap richting publiciteit wel willen zetten, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken?

Iedere dinsdag om 12 uur Zoomluncht Janneke van Heugten graag samen met jou en een speciale mediagast en behandelt ze thema's gelinkt aan publiciteit in de gratis VIDM Medialunch. 

Deze week te gast: Barbara Mugie

Over Barbara Mugie

Bijna 20 jaar werkte Barbara voor toonaangevende talkshows, zoals Barend & Van Dorp, Pauw & Witteman, DWDD, RTL Late Night en PAUW. In bepalende rollen heeft zij talloze gasten, onderwerpen en interviews voorbereid, beoordeeld, begeleid en geanalyseerd.
Eerst als nieuwsredacteur, vervolgens als parlementair redacteur, samensteller en redactiecoördinator. Als onderdeel van de eindredactie had Barbara ook oog voor de lange termijn en de identiteit van de talkshow. Zij gaf mede leiding aan de redactie en heeft nieuwe redacteuren opgeleid en begeleid. 

Barbara wil nu haar kennis en ervaring graag delen met anderen. Vanuit haar liefde voor de media en haar motivatie om mensen voor en achter de camera te laten shinen, is Barbara vol enthousiasme Mugie Media gestart. Mugie Media coacht, traint, adviseert en begeleidt ondernemers, schrijvers, politici, acteurs, redacties, (eind)redacteuren, mediabedrijven, wetenschappers, woordvoerders en mensen met idealen en een missie. 


Meld je aan voor deze Medialunch en ontdek hoe de redacties van talkshows werken. Alle vragen hierover zijn welkom.

Mediaplatform VIDM heeft als doel om een realistische afspiegeling van de maatschappij in de media te stimuleren. Met een brede diversiteit aan deskundigen.

Praktische info

Datum: 16-03-2021
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Zoom
Maximum aantal inschrijvingen: 100
Beschikbare plaatsen: 87

Let op: je deelnamelink zit in je bevestigingsmail.
Niet ontvangen? Check eerst je spambox voordat je de helpdesk (websupport@vidm.nl) mailt.

Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Meld je aan

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Klik op inschrijven om te bevestigen