Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

MediaLunch

MediaLunch

Terug naar overzicht

Laura Steenbeeke, onderwijsredacteur NOS

06-04-2021 - 12:00 - 13:00 uur

Vraag jij je af of journalisten en redacties wel op jouw verhaal zitten te wachten? Zou je de stap richting publiciteit wel willen zetten, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken?

Iedere dinsdag om 12 uur Zoomluncht Janneke van Heugten graag samen met jou en een speciale mediagast en behandelt ze thema's gelinkt aan publiciteit in de gratis VIDM Medialunch. 

Deze week te gast: Laura Steenbeeke

Over Laura Steenbeeke

Laura Steenbeeke studeerde communicatiewetenschappen en journalistiek en werkt sinds 2016 op de binnenlandredactie van de NOS. Sinds twee jaar heeft ze de portefeuille onderwijs onder zich. Ze bereidt als redacteur items voor voor het NOS Journaal, het NOS Radio 1 Journaal en schrijft artikelen voor nos.nl

"Mijn dossier trapte ik af met verhalen over het lerarentekort en de gevolgen ervan. Inmiddels zijn we twee lockdowns en enkele historische besluiten verder en is er bijna elke dag wel een verhaal te vertellen over de impact van de coronacrisis op het onderwijs. Om aansprekende en persoonlijke verhalen te vertellen, zijn tips uit het werkveld van groot belang. Mijn digitale brievenbus staat dus altijd open."

De Medialunch is voor iedereen gratis toegankelijk. Deskundigen op gebied van onderwijs zijn extra welkom om zich aan te melden.

Mediaplatform VIDM heeft als doel om een realistische afspiegeling van de maatschappij in de media te stimuleren. Met een brede diversiteit aan deskundigen.


Praktische info

Datum: 06-04-2021
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Zoom
Maximum aantal inschrijvingen: 100
Beschikbare plaatsen: 94

Let op: je deelnamelink zit in je bevestigingsmail.
Niet ontvangen? Check eerst je spambox voordat je de helpdesk (websupport@vidm.nl) mailt.

Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Meld je aan

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Klik op inschrijven om te bevestigen