Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

MediaLunch

MediaLunch

Terug naar overzicht

Maria Genova, journalist / auteur

30-03-2021 - 12:00 - 13:00 uur

Vraag jij je af of journalisten en redacties wel op jouw verhaal zitten te wachten? Zou je de stap richting publiciteit wel willen maken, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken?

Iedere dinsdag Zoomluncht VIDM oprichter Janneke van Heugten graag om 12 uur samen met jou en een speciale mediagast en behandelt ze thema's gelinkt aan publiciteit.

Alle vragen zijn welkom in de gratis wekelijkse lunch. Achterover leunen en vooral alle tips tot je nemen, mag natuurlijk ook.

Deze week te gast: Maria Genova

Over Maria Genova

Maria Genova werkte meer dan 20 jaar in de journalistiek. Tegenwoordig is ze vooral schrijfster en een van de meest gevraagde sprekers. Ook helpt ze veel mensen die een boek willen uitgeven om hun droom te bereiken, vooral als schrijfcoach en redacteur. Ze is schrijfster van het boek ‘Hoe schrijf je een bestseller?’ en ook van bestsellers over uiteenlopende onderwerpen. Meer over Maria ...

Hoe kom je als ondernemer in de media? Hoe schrijf je een goed boek of een e-book om te laten zien dat je een echte expert bent op je gebied? Waarom is het verstandig om een e-book gratis beschikbaar te stellen en hoe kun je geld verdienen aan een gratis boek? Hoe kom je aan lezingen en presentaties om een brede doelgroep te bereiken? Hoe benader je journalisten die niet per definitie geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt?

Wil je antwoord op deze vragen? Meld je dan hieronder gratis aan voor deze Medialunch van VIDM. 

 Mediaplatform VIDM heeft als doel om een realistische afspiegeling van de maatschappij in de media te stimuleren. Met een brede diversiteit aan deskundigen.Praktische info

Datum: 30-03-2021
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Zoom
Maximum aantal inschrijvingen: 100
Beschikbare plaatsen: 91

Let op: je deelnamelink zit in je bevestigingsmail.
Niet ontvangen? Check eerst je spambox voordat je de helpdesk (websupport@vidm.nl) mailt.

Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Meld je aan

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Klik op inschrijven om te bevestigen