Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

MediaLunch

MediaLunch

Terug naar overzicht

Ingrid Weel, chef redactie economie Trouw

02-03-2021 - 12:00 - 13:00 uur

Zoek je een laagdrempelige manier om te netwerken met journalisten en andere mediamakers? Vraag jij je af of journalisten en redacties wel op jouw verhaal zitten te wachten? Zou je de stap richting publiciteit wel willen zetten, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken?

Iedere dinsdag om 12 uur Zoomluncht Janneke van Heugten graag samen met jou en een speciale mediagast en behandelt ze thema's gelinkt aan publiciteit in de gratis VIDM Medialunch. 

Deze week te gast: Ingrid Weel.

 

Over Ingrid Weel

Ingrid Weel is chef redactie economie bij Trouw. Ze studeerde journalistiek en politicologie, werkte een jaar op een klein persbureau in Zwaag, en een jaar bij World Online. Daar hield ze onder meer de website van Big Brother bij, wat een enorm succes was.

In 2001 begon Ingrid bij Trouw op de internetredactie. Daarna volgde de redactie onderwijs en de politieke redactie in Den Haag, alwaar ze over duurzaamheid en natuur schreef. Inmiddels werkt Ingrid alweer ruim zeven jaar op de economieredactie. De laatste twee jaar als chef. 

“Economie is heel breed. Daar valt personeelszaken onder, maar ook financiële instellingen, bedrijfsleven, openbaar vervoer, luchtvaart, winkels, zzp'ers, uitkeringsgerechtigden, de beurzen, arbeidsongevallen, vakbonden, cao's, et cetera. Eigenlijk is alles economie”, aldus Ingrid.

Ontdekken of jouw expertise interessant is voor de redactie economie? Schuif dan aan bij deze gratis lunch.

 
Mediaplatform VIDM heeft als doel om een realistische afspiegeling van de maatschappij in de media te stimuleren. Met een brede diversiteit aan deskundigen.


Praktische info

Datum: 02-03-2021
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Zoom
Maximum aantal inschrijvingen: 100
Beschikbare plaatsen: 81

Let op: je deelnamelink zit in je bevestigingsmail.
Niet ontvangen? Check eerst je spambox voordat je de helpdesk (websupport@vidm.nl) mailt.

Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Meld je aan

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Klik op inschrijven om te bevestigen