Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

MediaLunch

MediaLunch

Terug naar overzicht

Yanaika Zomer, freelance journalist o.a. LINDA., De Zaak en het Noordhollands Dagblad

16-02-2021 - 12:00 - 13:00 uur

Vraag jij je af of journalisten en redacties wel op jouw verhaal zitten te wachten? Zou je de stap richting publiciteit wel willen maken, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken?

Iedere dinsdag Zoomluncht VIDM oprichter Janneke van Heugten graag om 12 uur samen met jou en een speciale mediagast en behandelt ze thema's gelinkt aan publiciteit.

Alle vragen zijn welkom in de gratis wekelijkse lunch. Achterover leunen en vooral alle tips tot je nemen, mag natuurlijk ook.

Deze week te gast: Yanaika Zomer

 

Over Yanaika Zomer

Freelance journalist Yanaika Zomer vertelt graag een goed verhaal. Liefst maatschappelijk relevant, maar vooral goed geschreven. 

LINDA. Magazine publiceerde in juli 2020 een erotisch verhaal van haar hand. Daaruit volgden onder meer interviews voor hun maandelijkse fotogalerijen.

Voor ondernemersmagazine De Zaak spreekt ze de meest gedreven ondernemers over hun bedrijf, duurzaamheid en (maatschappelijk) ondernemen. 

Voor Holland Media Combinatie schrijft ze columns en artikelen die verschijnen in het Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, De IJmuider Courant en de Gooi & Eemlander. Voor het zaterdagmagazine bij deze kranten interviewt ze wekelijks mensen Over Liefde in mijn gelijknamige rubriek.

Ontdekken of jouw expertise interessant is voor Yanaika? Schuif dan aan bij deze gratis lunch.

Mediaplatform VIDM heeft als doel om een realistische afspiegeling van de maatschappij in de media te stimuleren. Met een brede diversiteit aan deskundigen.


Praktische info

Datum: 16-02-2021
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Zoom
Maximum aantal inschrijvingen: 100
Beschikbare plaatsen: 73

Let op: je deelnamelink zit in je bevestigingsmail.
Niet ontvangen? Check eerst je spambox voordat je de helpdesk (websupport@vidm.nl) mailt.

Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Meld je aan

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Klik op inschrijven om te bevestigen