Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

MediaLunch

MediaLunch

Terug naar overzicht

Ann-Lynn Hamelink, eindredacteur & presentator RTL Z

09-02-2021 - 12:00 - 13:00 uur

Vraag jij je af of journalisten en redacties wel op jouw verhaal zitten te wachten? Zou je de stap richting publiciteit wel willen maken, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken?

Iedere dinsdag Zoomluncht VIDM oprichter Janneke van Heugten graag om 12 uur samen met jou en een speciale mediagast en behandelt ze thema's gelinkt aan publiciteit.

Alle vragen zijn welkom in de gratis wekelijkse lunch. Achterover leunen en vooral alle tips tot je nemen, mag natuurlijk ook.

Deze week te gast: Ann-Lynn Hamelink

 

Over Ann-Lynn Hamelink

Ann-Lynn Hamelink is eindredacteur en presentator bij RTL Z. Daarnaast heb je haar waarschijnlijk ook voorbij zien komen als presentator van het RTL Nieuws.

Ann-Lynn is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsbulletins van RTL Z. Ze doet eindredactie wanneer er breaking news is. Bijvoorbeeld bij de schietpartij in Utrecht, de orkaan Irma en de Russische spionnen die Nederland zijn uitgezet.

Ook werkt ze op locatie zoals bij het RTL Z Startup Verkiezingsdebat (2017), KPN The Digital Dutch (2018 en 2019) en verschillende events van TEDx.

Ontdekken of jouw expertise interessant is voor de redactie van RTL Z of het RTL Nieuws? Schuif dan aan bij deze gratis lunch.

Mediaplatform VIDM heeft als doel om een realistische afspiegeling van de maatschappij in de media te stimuleren. Met een brede diversiteit aan deskundigen.Praktische info

Datum: 09-02-2021
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Zoom
Maximum aantal inschrijvingen: 100
Beschikbare plaatsen: 69

Let op: je deelnamelink zit in je bevestigingsmail.
Niet ontvangen? Check eerst je spambox voordat je de helpdesk (websupport@vidm.nl) mailt.

Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Meld je aan

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Klik op inschrijven om te bevestigen