Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

MediaLunch

MediaLunch

Terug naar overzicht

Paula Vaarkamp, freelance redacteur voor o.a. RTL Nieuws, Eigen Huis & Tuin, Healthy Fest

02-02-2021 - 12:00 - 13:00 uur

Vraag jij je af of journalisten en redacties wel op jouw verhaal zitten te wachten? Zou je de stap richting publiciteit wel willen maken, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken?

Iedere dinsdag Zoomluncht VIDM oprichter Janneke van Heugten graag om 12 uur samen met jou en een speciale mediagast en behandelt ze thema's gelinkt aan publiciteit.

Alle vragen zijn welkom in de gratis wekelijkse lunch. Achterover leunen en vooral alle tips tot je nemen, mag natuurlijk ook.

Deze week te gast: Paula Vaarkamp

 

Over Paula Vaarkamp

Paula Vaarkamp is freelance tekstschrijver en tv/event/online producer met omvangrijke ervaring op het gebied van online contentcreatie. Ze schrijft over gezondheid, sport, psyche, voeding en lifestyle.

Paula is freelance redacteur voor o.a. RTL Nieuws, RTL Boulevard, Eigen Huis & Tuin, Healthy Fest. Daarnaast heeft ze o.a. gewerkt voor RTL Late Night en Zomer met Art. Ontdek hier over welke onderwerpen Paula schrijft.

Ontdekken of jouw expertise en verhaal interessant zijn voor de media waar Paula voor werkt? Schuif dan aan bij deze gratis lunch.

Mediaplatform VIDM heeft als doel om een realistische afspiegeling van de maatschappij in de media te stimuleren. Met een brede diversiteit aan deskundigen.


Praktische info

Datum: 02-02-2021
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Zoom
Maximum aantal inschrijvingen: 100
Beschikbare plaatsen: 55

Let op: je deelnamelink zit in je bevestigingsmail.
Niet ontvangen? Check eerst je spambox voordat je de helpdesk (websupport@vidm.nl) mailt.

Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Meld je aan

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Klik op inschrijven om te bevestigen