Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

MediaLunch

MediaLunch

Terug naar overzicht

Karim Amghar, TV & Radio Presentator NTR

10-11-2020 - 12:00 - 13:00 uur

Gevoelige onderwerpen bespreekbaar maken in de media. Hoe doe je dat? Waar liggen de valkuilen? Wanneer kies je voor welk format?

Iedere dinsdag Zoomluncht VIDM oprichter Janneke van Heugten graag om 12 uur samen met jou en een speciale mediagast en behandelt ze thema's gelinkt aan publiciteit.

Alle vragen zijn welkom in de gratis wekelijkse lunch. Achterover leunen en vooral alle tips tot je nemen, mag natuurlijk ook.

Deze week te gast: Karim Amghar

 

Over Karim Amghar

"Als TV presentator / Programmamaker maak ik tv programma's waar ik impact mee wil maken. Ik wil verbinden en uitdagingen agenderen. In 2019 maakte ik 'Karim Pakt Zijn Kans' voor de NTR en in 2020 maakte ik #HetRamadanGevoel. Karim Pakt Zijn Kans gaat over kansenongelijkheid in het onderwijs. Super spannend, enorm waardevol en erg inspirerend. In het programma Het RamadanGevoel onderzoek ik hoe Moslims in Nederland de Ramadan doormaken in tijden van Corona, een programma voor IEDEREEN.

Met de programma's die ik nu maak en in de toekomst wil maken wil ik echt dingen veranderen en mensen dichter bij elkaar brengen. Soms is daar een kritische vraag voor nodig en soms een mooi verbindings... één ding wat zeker is... ik zal altijd met HART tv proberen te maken."

Naast TV presentator en programmamaker is Karim ook freelance columnist, senior docent Omgangskunde, Auteur van het boek Van Radicaal Naar Amicaal, sidekick op NPO Radio 1, gespreksleider en nog veel meer. De rode draad: gevoelige onderwerpen bespreekbaar maken. Kansen(on)gelijkheid, Onderwijs, Burgerschap, Radicalisering, Polarisatie, Diversiteit en Inclusie zijn stuk voor stuk thema's die hem aan het hart gaan.

Wil jij ook aandacht in de media voor een gevoelig onderwerp? Meld je dan aan voor deze gratis online medialunch.

 

Mediaplatform VIDM heeft als doel om een realistische afspiegeling van de maatschappij in de media te stimuleren. Met een brede diversiteit aan deskundigen.

 

 

Praktische info

Datum: 10-11-2020
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Zoom
Maximum aantal inschrijvingen: 50
Beschikbare plaatsen: 48

Let op: je deelnamelink zit in je bevestigingsmail.
Niet ontvangen? Check eerst je spambox voordat je de helpdesk (websupport@vidm.nl) mailt.

Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Meld je aan

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Klik op inschrijven om te bevestigen