Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

MediaLunch

MediaLunch

Terug naar overzicht

Sakina Elkayouhi, journalist media wijsheid, social influence(rs), diversiteit, jongeren en (populaire) cultuur

03-11-2020 - 12:00 - 13:00 uur

Vraag jij je af of journalisten en redacties wel op jouw verhaal zitten te wachten? Zou je de stap richting publiciteit wel willen maken, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken?

Iedere dinsdag Zoomluncht VIDM oprichter Janneke van Heugten graag om 12 uur samen met jou en een speciale mediagast en behandelt ze thema's gelinkt aan publiciteit.

Alle vragen zijn welkom in de gratis wekelijkse lunch. Achterover leunen en vooral alle tips tot je nemen, mag natuurlijk ook.

Deze week te gast: Sakina Elkayouhi

 

Over Sakina Elkayouhi

Sakina Elkayouhi is een Nederlands-Marokkaanse journaliste en communicatiewetenschapster. Op een koude herfstdag in 2011 verliet ze 't pittoreske Gooi voor de bruisende Europese hoofdstad.

De afgelopen jaren woonde en werkte ze in België (VUB, StampMedia, VRT, Gazet van Antwerpen). Sinds 2019 is ze weer terug te vinden in Nederland. Tot voor kort werkte ze als verslaggever/researcher bij de talkshow De Nieuwe Maan van de NPO. Naast koffie is haar grootste passie verhalen vertellen. Ze publiceert over media wijsheid, social influence(rs), diversiteit, jongeren en (populaire) cultuur.

Momenteel schrijft ze als freelance journalist/columnist voor Vlaamse en Nederlandse media. Daarnaast werkt ze als consultant met cultuur- en onderwijsinstellingen samen in het oplossen van vraagstukken op het gebied van communicatie, inclusie en mediawijsheid.


Ontdekken of jouw verhaal interessant is voor Sakina?
Schuif dan aan bij deze gratis lunch.

 

Mediaplatform VIDM heeft als doel om een realistische afspiegeling van de maatschappij in de media te stimuleren. Met een brede diversiteit aan deskundigen.


Praktische info

Datum: 03-11-2020
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Zoom
Maximum aantal inschrijvingen: 50
Beschikbare plaatsen: 45

Let op: je deelnamelink zit in je bevestigingsmail.
Niet ontvangen? Check eerst je spambox voordat je de helpdesk (websupport@vidm.nl) mailt.

Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Meld je aan

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Klik op inschrijven om te bevestigen