Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

MediaLunch

MediaLunch

Terug naar overzicht

Gast: Ruby Sander, o.a. eindredacteur OneWorld

27-10-2020 - 12:00 - 13:00 uur

Vraag jij je af of journalisten en redacties wel op jouw verhaal zitten te wachten? Zou je de stap richting publiciteit wel willen maken, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken?

Iedere dinsdag Zoomluncht VIDM oprichter Janneke van Heugten graag om 12 uur samen met jou en een speciale mediagast en behandelt ze thema's gelinkt aan publiciteit.

Alle vragen zijn welkom in de gratis wekelijkse lunch. Achterover leunen en vooral alle tips tot je nemen, mag natuurlijk ook.

Deze week te gast: Ruby Sanders

Over Ruby Sanders

Ruby Sanders is eindredacteur bij (online en offline) tijdschrift OneWorld en bij online platform Hard/hoofd. Als eindredacteur begeleidt ze auteurs vrij intensief; denkt mee over originele invalshoeken en thema’s, en opbouw van de stukken.

Ze schrijft voor beide media ook zelf, vaak over de zoektocht (van haarzelf en die van anderen) naar een duurzamer en eerlijker leven, en over Latijns-Amerika en de ontwikkelingen die op dat continent plaatsvinden.

Over dat laatste zette Ruby samen met drie studiegenoten Latijns-Amerika magazine conSentido op. Ze deed media- en Latijns-Amerikaanse studies en geeft les creatief schrijven aan Amsterdamse (ex-)dak- en thuislozen.

Ontdekken of jouw verhaal interessant is voor de media waar Ruby voor werkt? Schuif dan aan bij deze gratis lunch.

 

Mediaplatform VIDM heeft als doel om een realistische afspiegeling van de maatschappij in de media te stimuleren. Met een brede diversiteit aan deskundigen.


Praktische info

Datum: 27-10-2020
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Zoom
Maximum aantal inschrijvingen: 50
Beschikbare plaatsen: 48

Let op: je deelnamelink zit in je bevestigingsmail.
Niet ontvangen? Check eerst je spambox voordat je de helpdesk (websupport@vidm.nl) mailt.

Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Meld je aan

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Klik op inschrijven om te bevestigen