Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Webinars

MediaLunch

MediaLunch

Terug naar overzicht

Gast: Marte van Santen, freelance journalist voor o.a. Trouw, Dagblad van het Noorden, Margriet, Plus Magazine, Radar+ en Psychologie Magazine

16-06-2020 - 12:00 - 13:00 uur

Vraag jij je af of journalisten en redacties wel op jouw verhaal zitten te wachten? Zou je de stap richting publiciteit wel willen maken, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken?

Iedere dinsdag Zoomluncht VIDM oprichter Janneke van Heugten graag om 12 uur samen met jou en behandelt ze thema's gelinkt aan publiciteit.

Alle vragen zijn welkom in de gratis wekelijkse lunch. Achterover leunen en vooral alle tips tot je nemen, mag natuurlijk ook.

Deze week te gast: freelance journalist Marte van Santen.

 

Over Marte van Santen

Als freelance journalist werkt Marte van Santen voor tal van kranten en tijdschriften, waaronder Trouw, Dagblad van het Noorden, Margriet, Plus Magazine, Radar+ en Psychologie Magazine. In 2009 won ze de Pfizer Persprijs voor een artikel over kanker in het tijdschrift Esta. Voor uitgeverij Nieuw Amsterdam schreef ze een boek over dwangstoornissen. Daarnaast ontwikkelt ze concepten voor nieuwe bladen, geeft ze zakelijke schrijftrainingen en is ze als docent verbonden aan de Schrijversvakschool in Groningen. Lees meer over Marte en haar werk op letterleven.nl

Mediaplatform VIDM heeft als doel om een realistische afspiegeling van de maatschappij in de media te stimuleren. Met een brede diversiteit aan deskundigen.


Ontdekken wanneer en hoe jij het beste contact opneemt met journalisten en redacties? Meld je dan aan voor deze gratis lunch!


Let op: je deelnamelink zit in de bevestigingsmail!

Niet ontvangen? Kijk dan eerst in je spambox voordat je de helpdesk (websupport@vidm.nl) mailt.

Praktische info

Datum: 16-06-2020
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Zoom
Maximum aantal inschrijvingen: 100
Beschikbare plaatsen: 93

Let op: je deelnamelink zit in je bevestigingsmail.
Niet ontvangen? Check eerst je spambox voordat je helpdesk (websupport@vidm.nl) mailt.

Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Meld je aan

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Klik op inschrijven om te bevestigen