Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

MediaLunch

MediaLunch

Terug naar overzicht

Gasten: freelance journalist Fleur Baxmeier en buitenlandredacteur Trouw Romana Abels

04-08-2020 - 12:00 - 13:00 uur

Vraag jij je af of journalisten en redacties wel op jouw verhaal zitten te wachten?
Zou je de stap richting publiciteit wel willen maken, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken?

Deze dinsdag Zoomluncht Natasja Bijl graag om 12 uur samen met jou en twee speciale mediagasten en behandelt ze thema's gelinkt aan publiciteit.

Alle vragen zijn welkom in de gratis wekelijkse lunch. Achterover leunen en vooral alle tips tot je nemen, mag natuurlijk ook.

Deze week te gast: Fleur Baxmeier en Romana Abels.

Over Fleur Baxmeier en Romana Abels

Fleur Baxmeier
Freelance journalist Fleur Baxmeier werkt sinds haar afstuderen aan de School voor Journalistiek als interviewer, bladenmaker, ideeënbedenker, redactiechef, eindredacteur en verhalenschrijver. Haar interesses beperken zich niet tot één specialisatie. Ze schrijft interviews met bekende en onbekende Nederlanders, reportages, ik-verhalen, autotests en achtergrondverhalen voor diverse dag-, week- en maandbladen, zoals Flow, Autoweek, Viva, &C, Santé, Margriet en Glamour.

Romana Abels
Romana Abels is buitenlandredacteur bij Trouw. Ze schrijft over Noordwest-Europa. Dat is breed: Britse Brexit, Duitse Merkel, Franse Gele Hesjes, Deense sociaaldemocratie en alle gekke dingen die in België gebeuren. Ze brengt relatief veel tijd door in internationale treinen.

Voorheen werkte ze onder meer acht jaar als politiek redacteur, als chef avond, binnenland- en mediaredacteur, allemaal bij Trouw. Tussen de bedrijven door volgde ze buiten dat bedrijf een tweejarige opleiding scenarioschrijven.

Interesses: Alles wat een goed verhaal is, is interessant. Maar een goed verhaal is geen opsomming van louter successen, daarin komen ook mislukkingen aan bod.  

Ontdekken of jouw verhaal interessant is voor Fleur of Romana? Schuif dan aan bij deze gratis lunch.

Mediaplatform VIDM heeft als doel om een realistische afspiegeling van de maatschappij in de media te stimuleren. Met een brede diversiteit aan deskundigen.Praktische info

Datum: 04-08-2020
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Zoom
Maximum aantal inschrijvingen: 50
Beschikbare plaatsen: 46

Let op: je deelnamelink zit in je bevestigingsmail.
Niet ontvangen? Check eerst je spambox voordat je de helpdesk (websupport@vidm.nl) mailt.

Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Meld je aan

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Klik op inschrijven om te bevestigen