Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

MediaLunch

MediaLunch

Terug naar overzicht

Gast: Marjolein van Trigt, freelance journalist Technologie

25-08-2020 - 12:00 - 13:00 uur

Vraag jij je af of journalisten en redacties wel op jouw verhaal zitten te wachten? Zou je de stap richting publiciteit wel willen maken, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken?

Iedere dinsdag Zoomluncht VIDM oprichter Janneke van Heugten graag om 12 uur samen met jou en een speciale mediagast en behandelt ze thema's gelinkt aan publiciteit.

Alle vragen zijn welkom in de gratis wekelijkse lunch. Achterover leunen en vooral alle tips tot je nemen, mag natuurlijk ook.

Deze week te gast: Marjolein van Trigt.

 

Over Marjolein van Trigt

Marjolein van Trigt is freelance journalist. Haar interesse ligt bij technologie en de invloed daarvan op ons leven. Ze schrijft achtergrondartikelen, bijvoorbeeld over de vraag wat al het videobellen van de laatste maanden ons heeft geleerd, of gemeenteraden net zo goed online kunnen vergaderen en of robothonden net zo leuk zijn als echte (spoiler: nee, maar je kunt er wel prima mee testen of je kinderen toe zijn aan een huisdier).  

Marjolein schrijft onder andere voor de Volkskrant, Binnenlands Bestuur, Quest Psychologie en Psychologie Magazine. De nadruk ligt in haar stukken op de invloed van nieuwe technologische ontwikkelingen op de samenleving. Af en toe maakt ze een uitstapje naar een mamablad of een glossy. 

Eerder schreef ze onder andere voor Vrij Nederland, Trouw, Het Parool, Bright, Jan Magazine, NRC Handelsblad, nrc.next, Fabulous Mama, J/M Ouders en Buurtleven.nl.

Ontdekken of jouw verhaal interessant is voor Marjolein om over te schrijven? Schuif dan aan bij deze gratis lunch.

 

Mediaplatform VIDM heeft als doel om een realistische afspiegeling van de maatschappij in de media te stimuleren. Met een brede diversiteit aan deskundigen.Praktische info

Datum: 25-08-2020
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Zoom
Maximum aantal inschrijvingen: 50
Beschikbare plaatsen: 47

Let op: je deelnamelink zit in je bevestigingsmail.
Niet ontvangen? Check eerst je spambox voordat je de helpdesk (websupport@vidm.nl) mailt.

Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Meld je aan

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Klik op inschrijven om te bevestigen