Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

MediaLunch

MediaLunch

Terug naar overzicht

Gast: Helene van Santen, hoofdredacteur Kek Mama

28-07-2020 - 12:00 - 13:00 uur

Vraag jij je af of journalisten en redacties wel op jouw verhaal zitten te wachten? Zou je de stap richting publiciteit wel willen maken, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken?

Deze dinsdag Zoomluncht Natasja Bijl graag om 12 uur samen met jou en een speciale mediagast en behandelt ze thema's gelinkt aan publiciteit.

Alle vragen zijn welkom in de gratis wekelijkse lunch. Achterover leunen en vooral alle tips tot je nemen, mag natuurlijk ook.

Deze week te gast: Helene van Santen

Over Helene van Santen

Helene van Santen is hoofdredacteur van Kek Mama (DPG Media), hét magazinemerk voor moeders met kinderen van 0 tot 12 jaar. Hiervoor was ze werkzaam als redactiemanager van Libelle.nl en Libelle TV, en journalist voor o.a. AT5, Vriendin, British Vogue online, En Route, Côte & Provence en nog veel meer.

Kek Mama is de #1 glossy voor moeders en bevat naast het magazine, de website KekMama.nl, de nieuwsbrief, social media-accounts op Instagram, Pinterest, Twitter, Facebook en YouTube, het online videoplatform Kek Mama TV, de podcast Kek Mama: Mama Doet Ook Maar Wat, de Kek Mama Shop, cursussen, en nog veel meer.

Kek Mama is een platform voor leuke vrouwen die ook moeder zijn. Want bij Kek Mama staat niet het kind centraal, maar de moeder zelf. Helene komt graag in contact met vrouwelijke deskundigen op alle gebieden die met het moederschap te maken hebben, van opvoeding tot onderwijs en van (gezonde) voeding tot persoonlijk welzijn.

 

Mediaplatform VIDM heeft als doel om een realistische afspiegeling van de maatschappij in de media te stimuleren. Met een brede diversiteit aan deskundigen.Praktische info

Datum: 28-07-2020
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Zoom
Maximum aantal inschrijvingen: 50
Beschikbare plaatsen: 45

Let op: je deelnamelink zit in je bevestigingsmail.
Niet ontvangen? Check eerst je spambox voordat je de helpdesk (websupport@vidm.nl) mailt.

Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Meld je aan

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Klik op inschrijven om te bevestigen