Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

MediaLunch

MediaLunch

Terug naar overzicht

Gast: Ellen den Hollander, coördinator Koken&Eten AD(R)

21-07-2020 - 12:00 - 13:00 uur

Vraag jij je af of journalisten en redacties wel op jouw verhaal zitten te wachten? Zou je de stap richting publiciteit wel willen maken, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken?

Iedere dinsdag Zoomluncht VIDM oprichter Janneke van Heugten graag om 12 uur samen met jou en een speciale mediagast en behandelt ze thema's gelinkt aan publiciteit.

Alle vragen zijn welkom in de gratis wekelijkse lunch. Achterover leunen en vooral alle tips tot je nemen, mag natuurlijk ook.

Deze week te gast: Ellen den Hollander

Over Ellen den Hollander

Ellen den Hollander is redacteur Koken&Eten en coördineert de sectie met die naam voor AD en aangesloten regiokranten (oa PZC, De Gelderlander, BN De Stem).

Schrijft (en verzamelt) verhalen over alles wat met (menselijke) voeding te maken heeft: van consumentengedrag tot prijzen in de supermarkten, van afvallen tot voedselveiligheid. Zorgt ervoor dat verhalen op allerlei manieren op site en soms ook krant terechtkomen: in tekst, beeld, geluid en video.

Werkte eerder als regioverslaggever, economieverslaggever en redacteur magazine. Neemt ook podcasts op. Is naast onlineredacteur stagecoördinator voor de AD-redactie.

Interesses: voeding in alle facetten 

 

Mediaplatform VIDM heeft als doel om een realistische afspiegeling van de maatschappij in de media te stimuleren. Met een brede diversiteit aan deskundigen.


Praktische info

Datum: 21-07-2020
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Zoom
Maximum aantal inschrijvingen: 50
Beschikbare plaatsen: 46

Let op: je deelnamelink zit in je bevestigingsmail.
Niet ontvangen? Check eerst je spambox voordat je de helpdesk (websupport@vidm.nl) mailt.

Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Meld je aan

Voornaam:

Achternaam:

E-mailadres:

Klik op inschrijven om te bevestigen