Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

Kennismakingsactie

Terug naar overzicht

Bouw een krachtig journalistennetwerk

12-04-2021 - 13:00 - 14:30 uur
Locatie: Online sessie

Als er íets belangrijk is voor zichtbaarheid in de media, dan is dat wel het hebben van een krachtig netwerk van journalisten, (hoofd)redacteuren en andere mediaprofessionals. Mensen die jou verder kunnen helpen met aandacht in offline en online media én voor wie jij van grote waarde bent. Want echt netwerken is natuurlijk tweerichtingsverkeer en dient niet alleen jouw doelen.

Hoe bouw je zo’n krachtig netwerk slim op en laat je het groeien? Wat doe je om de connectie voor jullie beiden van grote waarde te maken? En welke manieren van netvliesmanagement pas je toe, ofwel: hoe blijf je in beeld zodat iemand aan jou denkt bij een relevante mediavraag? Dit en meer komt aan bod in deze bijzonder praktische sessie.

Over Daniƫlle de Jonge

Daniëlle de Jonge is keynotespreker, trainer en auteur van de bestsellers "Verleid de klant”, "Human2Human: de nieuwe klantrelatie" en “Extreem klantgericht”.

Met een prikkelende en enthousiasmerende aanpak helpt zij professionals om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Binnen het werkveld van klantgerichtheid en commercie is zij daardoor uitgegroeid tot een bekend expert als het gaat om persoonlijke klantrelaties. Daarnaast is zij host van Dé Klantenpodcast bij BNR. VIDM-oprichter Janneke van Heugten was enige tijd geleden te gast in de podcast van Daniëlle. Meer over Daniëlle

 

Wat zeggen anderen over Daniëlle:

"Haar observaties zijn raak en humorvol. Haar adviezen praktisch en effectief."

"Ik heb in diverse settings met Danielle samengewerkt en bewonder haar energieke werkwijze en haar praktische en no-nonsense aanpak."

"Op onnavolgbare wijze legt zij een link legt tussen theorie en praktijk waardoor het rendement voor haar cliënten hoog is."  

 

Praktische info

Locatie: Online sessie
Datum: 12-04-2021
Tijd: 13:00 - 14:30 uur
Prijs: € 75,- excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 10
Beschikbare plaatsen: 9

Voor het inschrijven van deze sessie, wordt een non-refundable bedrag van € 75,- excl. BTW gevraagd.
De inschrijving is pas defintief nadat deze betaling is voldaan.
Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Jouw gegevens

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

E-mailadres:

Terug naar overzicht