Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

Kennismakingsactie

Terug naar overzicht

Radio-interview: learning by doing

30-03-2021 - 10:00 tot 12:15 uur
Locatie: Online sessie

Nieuwsradio is vaak een kwestie van snel schakelen. Als een redacteur je belt voor een reactie op de actualiteit, kan je binnen een half uur live on air zijn. In deze interactieve sessie leer je hoe je een goede performance neerzet in een radiogesprek. je brengt een eigen casus mee en wordt daarover geïnterviewd.

Na de sessie weet je hoe je snel en efficiënt kan voorbereiden en ken je de belangrijkste valkuilen maar vooral kansen van een live radiogesprek. De groep is bewust klein zodat iedereen individuele aandacht krijgt. 

 

Over Maria Punch

Maria Punch is een ervaren stemcoach, presentatietrainer en mediatrainer die je in korte tijd naar een hoger plan tilt. Met een achtergrond in de radiojournalistiek ligt het accent in haar trainingen op spreken: wat wil je vertellen en hoe vertel je het? Maria neemt jouw performance onder de loep én versterkt je inhoudelijk zodat je maximaal uit de verf komt.

Ze werkt met de meest uiteenlopende beroepsgroepen: van advocaat tot weervrouw, van wethouder tot podcastmaker. Als vaste stemcoach bij BNR Nieuwsradio staat Maria nog altijd met één been in de journalistiek.

Cursisten waarderen Maria voor haar rust, brede ervaring, praktijkgerichte sessies, en aanmoedigende aanpak die vertrouwen geeft. Maria staat zelf ook voor de microfoon: als host van de maandelijkse BNR-podcast Woordwaarde over taal en communicatie.

 

Wat zeggen anderen over een sessie met Maria:

"Maria Punch, dankjewel voor de geweldige sessie. Vooral compact zijn, over goede oneliners beschikken en hoe je verhaal op orde te hebben. Uiterst leerzaam!"

"Wat heeft Maria ongelofelijk veel kennis. Maar ook de oefening met een andere deelnemer heeft mij echt goede inzichten gegeven."

"Was een super training! Handige praktische tips en veel van je geleerd!"Praktische info

Locatie: Online sessie
Datum: 30-03-2021
Tijd: 10:00 tot 12:15 uur
Prijs: € 75,- excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 4
Beschikbare plaatsen: 3

Voor het inschrijven van deze sessie, wordt een non-refundable bedrag van € 75,- excl. BTW gevraagd.
De inschrijving is pas defintief nadat deze betaling is voldaan.
Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Jouw gegevens

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

E-mailadres:

Terug naar overzicht