Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Webinars

Kennismakingsactie

Terug naar overzicht

Overtuig met jouw opiniestuk

08-06-2020 - 12:30 - 14:30 uur
Locatie: Online sessie

Vrees je dat jouw mening en boodschap niet optimaal naar voren kan komen in een interview? Wil je meer controle op de inhoud? Met een opiniestuk heb je meer grip op het resultaat. En een stevig stuk kan je ook nog meer media-optredens opleveren. Opiniestukken worden namelijk goed gelezen door redacties van radio- en televiestations. De basis voor het interview heb je dan al gelegd.

Het schrijven van een opiniestuk is een mooie kans op een groter bereik. Een klein percentage van de ingezonden opiniestukken wordt echter geplaatst. Samen halen we jouw opiniestuk door de wasstraat, zodat je weet hoe je jouw opiniestuk succesvol in de media krijgt. Deel je eigen opiniestuk van maximaal 500 woorden en ontvang de belangrijkste tips om jouw opiniestuk interessant voor de media te maken.

Wat zeggen anderen over deze sessie:

"Op maandag ontving ik je tips in de sessie en op donderdag stond mijn opiniestuk al in de krant. Dat was mij zonder jouw  feedback en tips niet gelukt."

"Wat voor mij vanzelfsprekende informatie was, werd de belangrijkste peiler van mijn inmiddels geplaatste opiniestuk. Dank je wel, Janneke."

"Praktische tips en er is voldoende tijd voor de standpunten van de deelnemers."

Over Janneke van Heugten

Janneke van Heugten begon haar loopbaan op de persafdeling bij Amnesty International in Sydney. Vervolgens werkte ze voor meerdere uitgeverijen. Met haar PR-bureau bracht ze met groot gemak haar klanten in de media. Kom erachter hoe ze dit deed en hoe jij ook vaker en beter in de media komt. Janneke is oprichter van Mediaplatform VIDM.

Praktische info

Locatie: Online sessie
Datum: 08-06-2020
Tijd: 12:30 - 14:30 uur
Prijs: € 75,- excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 4
Beschikbare plaatsen: 3

Voor het inschrijven van deze sessie, wordt een non-refundable bedrag van € 75,- excl. BTW gevraagd.
De inschrijving is pas defintief nadat deze betaling is voldaan.
Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Jouw gegevens

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

E-mailadres:

Terug naar overzicht