Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

Kennismakingsactie

Terug naar overzicht

Verpak je Succes! - Inzicht in je appearance

04-09-2020 - 9:00 - 10:30 uur
Locatie: Online sessie

Help, wat trek ik aan? Wist je dat dit vaak de eerste reactie is als iemand uitgenodigd wordt voor een presentatie of tv-optreden? Een hele logische reactie. Want of je het wilt of niet, hoe je eruitziet bepaalt voor een groot deel hoe je verhaal door de luisteraar wordt ontvangen. Daarom is het zo belangrijk om jouw appearance af te stemmen op je inhoudelijke verhaal en kwaliteiten. In deze sessie leer je hoe je de kleding die je draagt inzet als een strategische tool om je boodschap goed over te brengen. 

Over Sascha Bertus

Sascha Bertus is imago-expert, auteur (Verpak je Succes) en ondernemer. Samen met haar compagnon Mirjam Hubregtse runt zij het succesvolle adviesbureau Room to Grow. In hun vestigingen in Rotterdam en Bussum trainen en coachen zij professionals op weg naar zichtbaar zakelijk succes.  Meer over Sascha...

Wat zeggen anderen over Sascha:

"Het was voor mij heel erg goed om bewust te worden van je uitstraling. Hoe komt je over? En hoe wil je over komen? Daar zit nog wel eens verschil tussen. Zowel inhoud, niveau, trainer als begeleiding perfect. Zelfs later in het jaar weer advies gevraagd en zeer waardevolle reactie gekregen. Echt een aanrader!"

"De trainer verstaat haar vak. Ik ben me bewust geworden van mijn kernwaarden en hoe ik mijn voorkomen daarop kan matchen. Vanuit een open en vertrouwde sfeer ga je aan de slag met een best gevoelig onderwerp als uiterlijk, imago en voorkomen. Veel praktische tips waarmee ik aan de slag kan."

Praktische info

Locatie: Online sessie
Datum: 04-09-2020
Tijd: 9:00 - 10:30 uur
Prijs: € 75,- excl. BTW (non-refundable)
Maximum aantal inschrijvingen: 5
Beschikbare plaatsen: 4

Voor het inschrijven van deze sessie, wordt een non-refundable bedrag van € 75,- excl. BTW gevraagd.
De inschrijving is pas defintief nadat deze betaling is voldaan.
Door je in te schrijven, ga je akkoord met de voorwaarden.

Jouw gegevens

Naam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

E-mailadres:

Terug naar overzicht